Аделина Радева ходи на работа с метрото! Виктор Николаев вече не я вози с колата си

Аделина Радева ходи на работа с метрото

Приятелството между Аделина Радева и Виктор Николаев е в криза, а водещият вече е зарязал колежката си, научи КОЧ.

Журналистът вече не изпраща до дома й русокосата журналистка, каквато традиция имаха, а задушевните им разговори по кафенетата извън работно вече са в миналото, писа „Уикенд“.

Водещата на „Здравей, България” се придвижва до работното си място с метрото, а когато приключи работния й ден, се прибира вкъщи отново с градския транспорт. Очевидно заплатата й не е толкова голяма колкото на Анна Цолова, че да се вози всяка заран с такси или личен автомобил. Както сме писали, Цолова е получавала над 16 бона месечно от медията, а Радева прибира около три пъти по-малко пари.

Онзи ден, малко след обяд, папараците на „Уикенд” забелязаха Аделина да излиза от сградата на Нова телевизия. Облечена в черен велурен кожух, ниски лачени чепици и преметнала овехтяла оранжева чанта от естествена кожа на рамото, водещата прекоси пеша поляните, за да стигне до метростанция „Летище София”. Радева слезе по стъпалата до касите на станцията и си купи билетче от 1,60 лв. После застана на перона и се сля с тълпата, за да чака пристигането на мотрисата.

Доскоро всеки ден Виктор Николаев и Аделина Радева се качваха на черния му японски джип „Мицубиши” и отпрашваха към дома й, за да не плаща за такси и да не се блъска в градския транспорт. Двамата са близки приятели повече от 10 години. Именно благодарение на дружбата си с него Аделина смени БНТ с Нова телевизия и изгря до него в сутрешния блок на мястото на предишната му екранна партньорка Ани Цолова.

В края на миналата година водещите бяха изловени от фотографите ни да се прибират заедно след работа.

Хотарена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Аделина Радева ходи на работа с метрото! Виктор Николаев вече не я вози с колата си"

Какво мислите?