Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Азис иска разрешаване на еднополовите бракове
Азис иска разрешаване на еднополовите бракове

Азис иска разрешаване на еднополовите бракове

За разкриването на всички полове и за браковете между тях се обяви Азис, видя Ко4.

“Почти на 50 съм и работата ми е двойна повече, имам нужда от почивка, да натисна бутона “пауза”, признава певецът.

“Паузата ми е нужна за нещата, които не успях да преживея през годините, докато се превръщах в най-разпознаваемия българин по света. Изпуснах много от човешките неща, докато постигах това да стана най-слушаният. Сега искам пауза да ги изживея и пак да с върна.”

„Ето, аз сега нямам право да се омъжа – кой, по дяволите, ще ме наследи, попита артистът. Нарочно ли ме карате да се оженя за жена, та да вземе тя всичко, което съм направил през годините. Татко ми почина, майка ми е възрастна, какво се случва тогава с всичко, за което съм работил, продължи той. Аз имам потомство, но ако нямаш?“, попита от тв ефира певецът.

“Имам комплекси”, казва звездата.

“Не се чувстам ОК с мястото, на което съм роден. Като ходя по света и кажа откъде съм, хората правят крачка назад. Не ни харесват. Чувствал съм се засрамен, нежелан, неразбаран, само защото съм от България. Имат ужасна предствата за нас.”

“Твърде висока цена платих за успеха, не си струваше”, направи равносметката си Азис.

“Самотен съм бил и когато пях пред 60 хиляди души, дори не помня как мина. Отворих си чипс и кола, когато се прибрах в хотела, така се наградих. После няма партита като по филмите, в жанра ни го няма това пиене и други неща, които хората си мислят. Нямаме търпение да се изкъпем, легнем и умрем. Никой не знае колко сме уморени.”

“Нито една жена на този свят не е в състояние да изтрие от съзнанието ми, че мъжът е съвършеното човешко същество, не жената”, заяви той.

“Никоя не е в състояние да ме накара да търча след нея, да й плащам сметките и накрая да е недоволна. Разбира се, има и мъжки момичета, но са толкова малко, смята певецът. ВНЛ не е единствена, който трябва, ще ме разбере.”

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?