Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Алекс Гърдева разтърси с това признание за чувствата си към „Ергенът“ Виктор:
Алекс Гърдева разтърси с това признание за чувствата си към "Ергенът" Виктор:

Алекс Гърдева разтърси с това признание за чувствата си към „Ергенът“ Виктор:

„Моралната победителка“ в „Ергенът„, както всички нарекоха Александра Гърдева, се превърна в любимка на зрителите заради искрените чувства, които показваха един към друг двамата с Виктор и заради отношението на останалите участнички към нея.

Големият въпрос, който продължава да измъчва зрителите обаче е: двойка ли са двамата в живота след риалитито?

Сега хипнотерапевтката проговори откровено за чувствата си към Виктор Стоянов пред камерата на woman.bg.

Въпреки че Алекс не стана победителка в предаването, тя неведнъж е споделяла, че се чувства като такава пред самата себе си. В крайна сметка да отстояваш принципите си и да стоиш зад решенията си са някои от най-важните качества, които една жена може да притежава.

Александра разкри преживяванията си в „Ергенът“, за нещата, които би променила, ако можеше да върне времето назад, за любовта към психологията и за това какво точно представлява хипнотерапията.

„Може би виждам една грешка в себе си. Може би я имам и в личната си комуниакция. Аз не обяснявам прекалено добре какво се случва“ – споделя Алекс.

„Най-интересното, мисля, че не съм го казвала така е, че аз много харесвах Виктор. Аз бях влюбена в него, когато му отказах розата“ – казва още тя. „Наистина бях влюбена в него ужасно много. Въпросът е, че себе си харесвам повече“.

Александра и Виктор

Алекс разказа още, че е била първата, която се е запознала с майката на Виктор – веднага след злополучната случка, когато отказа розата му.

А на въпроса дали са заедно в момента, тя отговори с категорично НЕ – срещата и снимките им, на които изглеждаше така, сякаш са влюбена двойка, са просто израз на приятелство. По този начин Виктор е изразил подкрепата си към нея след излъчването на въпросните епизоди, когато е видял какво всъщност се е случило отстрани в предаването.

Източник: За жената

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook