img
Home / КЛЮКАРНИК / Алекс и Дани Петканови кумуват на сватбата на Сами Хоссни

Алекс и Дани Петканови кумуват на сватбата на Сами Хоссни

/
/
/
337 Views

Светската двойка Александра и Даниел Петканови ще бъдат кумове на сватбата на фермера Сами Хоссни и приятелката му Мила Савова, научи ko4.

Според запознати датата все още не е уточнена, но пък кумовете са избрани единодушно.

Оказва се, че Сами и Мила са си особено близки с риалити звездите Дани и Алекс. Четиримата редовно прекарват времето си заедно, а Хоссни е личен треньор на Алекс. „Един ден, като се оженим, вие ще ни бъдете кумове“, отсякъл Сами, а Петканови приели с въодушевление.

Участникът в последния сезон на „Фермата“ все още не е направил официално предложение на Мила, а според запознати такова едва ли ще има. Двамата били противници на традиционните годежи и сватби и нямали намерение да вдигат шум около личния си живот.

Любопитна подробност е, че Мила работи като ортодонт.

Това обяснява и блестящата усмивка на Сами, за която толкова често се шегуват с него във „Фермата“. Гаджето на Хоссни е и републиканска шампионка по джу-джицу. Вероятно именно общата им страст към бойните изкуства ги е събрала – Сами е 10-кратен шампион на България по кикбокс и шампион на Азия по муайтай.

Двамата с Мила буквално са обиколили света, като в момента приятелката му пътешества из Калифорния. Родом е от Варна, но от години живее във Вирджиния.

В личния си профил Мила също не афишира официално връзката си със Хоссни.

Според запознати това е стратегия на Сами, който решил, че ако влезе обвързан във „Фермата“, няма да може да разчита на симпатиите на жените.

И докато зрителите силно му симпатизират, повечето фермери го смятат за заплаха и затова често е обект на подигравки. „Той е като ходеща реклама на паста за зъби“, „Мускулите му са само химия“, гласят част от злобните реплики срещу него. Според зрителите мъжете във „Фермата“ не го харесват, защото прилича на супер модел.

Атрактивния си външен вид Сами дължи на смесената си кръв – баща му е египтянин, а майка му – българка. Татко му работел в САЩ, но след атентатите от 11 септември фалира и семейството започва да изнемогва. Днес Сами е успешен бизнес съветник, специалист по здравословно хранене и персонален фитнес треньор.

Хотарена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook