Горещи новини

Алекс Сърчаджиева: Аз съм новото златно момиче на България!

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева успя да се съвземе от огромната трагедия, която я връхлетя в началото на годината, видя ko4!

Алекс Сърчаджиева блесна в ефира на Нова телевизия. Красивата актриса, която преди малко повече от три месеца загуби мъжа си Иван Ласкин, в момента се изявява като водеща на Световната купа по художествена гимнастика. Тя бе положителна, усмихната и не спря да се забавлява и шегува.

„Какво правя тук ли? Ами, аз съм новото златно момиче на България, но по-старо от останалите“, поде шеговито тя.

„Имам щастието и възможността да водя Световната купа. Много благодаря на Илиана Раева за поканата, която ми отправи“, добави тя и продължи: „Това е един много красив свят с прекрасни момичета. Винаги съм знаела, че се полагат огромни усилия за това нещо, но никога не го бях виждала.“

Сърчаджиева изглеждаше много бодра и свежа и явно вече се опитва да продължи живота си напред. Тя дори даде огромно обещание, след като издаде своя тайна от детството:

„Като бях малка, за малко отидох на художествена гимнастика, но всъщност просто исках да скачам на батут. Аз съм по-мързелива и затова не ми се отдават тия неща. Обещавам, че след като мине Световното, ще започна да тренирам Ще стана добра на… обръч“, зарече се актрисата.

Източник: kliuki.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Алекс Сърчаджиева: Аз съм новото златно момиче на България!"

Какво мислите?