Home » СВЯТ » Анастасия на Цеца Величкович потресе с признание: Заплашваха ме с пушка, когато бях на 4 години
Анастасия на Цеца Величкович потресе с признание

Анастасия на Цеца Величкович потресе с признание: Заплашваха ме с пушка, когато бях на 4 години

Анастасия на Цеца Величкович шокира с пост в социалните мрежи, научи ko4.

Анастасия на Цеца Величкович направи емоционално признание. Чаровната изпълнителка, която е сред най-обещаващите звезди в Сърбия, сподели пост, в който реагира срещу политици, атакували майка й по време на интервю за телевизия „Пинк“.

След два месеца изолация Цеца се появи в тв ефира, но напусна интервюто по средата. Причината бе словесен двубой между политика Чедо Йованович и собственика на телевизията Желко Митрович относно ареста й. Йованович се оплакваше от принудителната изолация в резултат на пандемията от коронавирус, но разговорът се завъртя и към ареста на Цеца.

Певицата поиска да си тръгне от предаването, но в крайна сметка успяха да я върнат.

Дъщеря й обаче не си замълча и отговори на всички обвинения и нападки. Тя публикува пост в социалните мрежи, като напомни, че трагедията, която е преживяло нейното семейство през март 1999 година е много по-жестока и емоционална, но те са преминали стоически през нея.

„Представете си, че сте на 4 години и четири пушки са насочени към главата ви, когато си отваряте очите сутрин, докато се събуждате. Ще помоля квази — политиците да не се оплакват, че новините в пресата травмирали децата им.

Защото аз бях само на четири години, но виждах не думи, а цевта на пушката насочена към слепоочията ми, докато се събуждах. И смятам, че това беше достатъчно, за да ме травмира за цял живот“, пише тя, цитират от hitportal.com.mk

Анастасия за първи път коментира полицейската акция в дома им, която властите правят в къщата на Аркан, когато той е застрелян. Тя и близките й са под домашен арест седмици наред, а властите провеждат масирани обиски на дома им. Велко и Анастасия, които са още деца, са свидетели на полицейската акция.

разкрития

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Ивана Александрова

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook