Горещи новини

Анджелина Джоли не спира да напада Брад Пит, макар да изминаха почти 3 години от тяхната раздяла!

Анджелина Джоли не спира да напада Брад Пит, макар да изминаха почти 3 години от тяхната раздяла!

Актрисата Анджелина Джоли даде едно от редките си интервюта за Ентъртеймънт Тудей, в което говори за новия си бизнес, но също и за развода си с Брад Пит.

Мнозина се чудят как Анджелина успява да запази такава тънка талия от години, но тайната е в новия й бизнес. Това е продуктът Keto Pure, който е хранителна добавка, която помага за загуба на тегло и дава енергия.

„През целия си живот бях принудена да поддържам теглото си и младостта си под натиска на Холивуд. И накрая успях да стартирам този бизнес с участието само на жени, като създаденият от нас продукт може да бъде закупен на изгодна цена”, споделя Джоли.

По въпроса за брака и развода с Брад Пати тя сподели, че нещата никога не са черно-бели.

„Една връзка никога не е черно-бяла и има един милион неща, на които Брад и аз никога няма да гледаме по един и същ начин, разликите във възпитанието на децата са най-голямата причина да се разделим. Пристрастеността му към алкохола се превърна в проблем и започна да губи роли в Холивуд. Той дори беше ядосан, че не му позволявах да популяризира моя бизнес. Но все пак той е баща на децата ми и не искам да говоря повече“, казва Анджелина.

Актрисата добави, че от самото начало е искала да има бизнес като Keto Pure, който да бъде само неин, но Брад се почувствал отхвърлен.

„Не се чувствах длъжна да се тревожа за това как се чувства той относно моята амбиция. Знаех много добре колко исках да успея и че вложих цялото си сърце да създам съвършен продукт“, заключва Джоли.

Източник: Blife

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Анджелина Джоли не спира да напада Брад Пит, макар да изминаха почти 3 години от тяхната раздяла!"

Какво мислите?