Горещи новини

Андреа се сбила с шеф Ангелов и напуснала Хелс китчън

Andrea se sbila s shef Angelov i napysnala Hels Kitchen

Фолк певицата Андреа възмутена от пребиваването си в Хелс китчън, ресторант, който се оказа не на нивото на звезда като нея, явно свикнала да се храни само в такива със звезда „Мишлен“.

Във видео тя разказа премеждията си и отношението на „онзи как се казваше бее…“, визирайки шеф Ангелов, когото няколко пъти нарече „мастър шеф готвачът“.

Скъпи приятели, досега бяхме в „Хелс Китчън“. Това беше най-ужасното нещо в живота ми, най-ужасното. Да не говорим, че ми се слага чиния, в която няма салфетка. Дори и най-обикновена салфетка, с която да си постеля между краката, за да не се нацапам. Недопустимо е!Плюс това е етикет, който не се изисква само в най-скъпите ресторанти, но и в най-обикновените.

Яденето се чакаше час и половина, при което нямаше никакво отношение от режисьорите и сценаристите, които решиха, че не трябва по никакъв начин да ни кажат трябва ли да продължим да чакаме или не. За храната ще продължа да говоря по-късно. Ще говоря за цялата организация. Никой не ни каза трябва ли още да чакаме.

Явно възмутена от това, че не са й обърнали нужното внимание полагащо се за звезда като нея напрежението ескалирало според думите й.

Изведнъж мастър шеф готвачът дърпаше телефона от баща ми и аз станах и го дръпнах от неговите ръце. Бях готова за агресия, баща ми не работи за него, той е негов клиент.

Той се сдърпа с мен, не мисля, че беше коректно от мъж, но възпитанието му пролича. Накрая на всичкото нещо Ангелов много искаше да се снима с мен, но така и не се появи на снимките.

Пожелавам на това предаване да си оправят сценария, режисурата и организацията, защото аз знам как е.

Коментарите под видеото, в което фолкаджийката изплака мъката си, са доста нецензурни по неин адрес, пускаме единствения, който е що годе приличен.

Коя беше ти бе, че се не сещам ????? Що ми се струва, че си решила да напомниш за себе си на гърба на Ангелов? Това е оня, къде не му помниш името…

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Андреа се сбила с шеф Ангелов и напуснала Хелс китчън"

Какво мислите?