Горещи новини

Анелия за Ивон: Направила съм това, което смятам за правилно (Вижте още)

Анелия за Ивон

Анелия мрази думата „диета“, научи ko4.

Анелия даде специално интервю. В него поп фолк изпълнителката говори за това как възпитава дъщеря си. Певицата даде и няколко съвета на младите момичета. Тя сподели също и как се поддържа във форма.

Анелия сподели как й се отразява пролетта и с какви чувства я зарежда. „Аз съм изключително топъл човек, така че за мен пролетта е едно ново начало, създава ми настроение, носи ми веселие и мие слънчево. Много обичам този сезон“, казва поп фолк изпълнителката в предаването“Звездно“. Певицата разкрива, че именно пролетта е сезонът, в който тя създава новите си песни, пише planeta.tv.

Перфектна форма

Освен добро настроение пред камерите, Анелия демонстрира и перфектна форма. Но тя разкрива, че това не се дължи на диети. „Чувствам се щастлива, а думата диета отдавна съм спряла да я използвам, защото смятам, че диетата е ограничение, а аз отказвам да имам ограничения в живота си. Когато съм била на диети, винаги след това има йо-йо ефект и затова се старая да имам балансиран начин на живот, да се храня здравословно и пълноценно, както и да слушам сигналите на тялото си“, споделя Анелия как се поддържа във форма.

Поп фолк изпълнителката дава и съвет на младите момичета, които искат да бъдат като нея и да са в хармония със себе си. „Когато човек има проблем със себе си, започва да се контролира под една или друга форма, така че на първо място се старая да бъда щастлива. Всяко едно нещо, което е крайно, не е полезно“, споделя изпълнителката.

Като родител Анелия постоянно напътства и своята дъщеря – Ивон. Дава й много любов и разбиране, но това не означава, че тя не живее по правила. В музикално отношение певицата се стреми да стои малко по-встрани, но подкрепя своята дъщеря. „Ивон ходи на уроци по пеене. Тя е в малко по-друг свят от моя, по-темперамента е, докато аз съм по-обрана. Тя си е тийнейджърка, бунтарка. Направила съм това, което като родител смятам за правилно, дала съм и напътствията и оттам нататък я оставям тя да направи избора, дали да продължи да пее, колко да е постоянна, но не на всяка цена“, споделя Анелия.

razkritia.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Анелия за Ивон: Направила съм това, което смятам за правилно (Вижте още)"

Какво мислите?