Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Антония Петрова изглежда зашеметяващо по-малко от месец след раждането! Ето как си върна ударно формата (снимки):
Антония Петрова изглежда зашеметяващо

Антония Петрова изглежда зашеметяващо по-малко от месец след раждането! Ето как си върна ударно формата (снимки):

Антония Петрова отново изглежда зашеметяващо. Носителката на титлата „Мис България“ за 2009 година е свалила 11 килограма, похвали се самата тя в социалните мрежи.

Само за времето от раждането на първородния ѝ син Благовест на 17 януари до днес е успяла да се върне във формата си отпреди да забременее.

Изящната дама разкрива как е постигнала невероятните резултати с пост в социалните мрежи, видя КО4.

„Едва 2 седмици след раждането резултатът от естественото, нормално раждане, кърменето и личната грижа (заедно със съпруга ми) за сина ни е: -11 кг (всички килограми които качих по време на бременността); отново съм в същата форма и точно толкова килограми, колкото когато забременях!!! Извод: раждайте естествено, кърмете и се грижете пълноценно за децата си, така ще си върнете формата и без спорт и диети!“

Антония роди сина си Благовест по естествен път на знаковата за семейството ѝ дата 17 януари.

Въпреки че България е на едно от челните места по раждания с Цезарово сечение в ЕС, юристката даде личен пример, че когато няма медицински причини за секцио, не е необходимо жените да избират сами този вариант.

Г-жа Батинкова и съпругът ѝ Ивайло се ожениха през юни 2017 година на морска сватба в Гърция, за да отпразнуват 3 месеца от запознанството си. В интервюта Антония неведнъж е споделяла, че той е мъжът, за когото е мечтала.

Ето снимки с невероятната й визия:

Антония Петрова

 

Антония Петрова фигура

Антония Петрова след раждането
Източник: За жената
Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*