Горещи новини

Аня Пенчева е в треска: От секссимвол става баба!

Аня Пенчева е в треска

Аня Пенчева не може да повярва, че скоро ще я връхлети нещо удивително, но то ще промени целия й живот!

Актрисата Аня Пенчева се води като един от секссимволите на България от много години. Дори и възрастта й не промени това, защото и до днес, когато е вече на 61 г., все още е сред най-желаните жени у нас.

Скоро обаче актрисата ще трябва да слезе от този си пиедестал, защото ще се случи нещо, което ще я смъкне от там с пълна сила. А това нещо е раждането на първото й внуче.

Дъщеря й Петя чака бебе от поета Илиян Любомиров. Пипи е в шестия месец, което значи, че в началото на лятото ще стане майка, а Аня Пенчева съответно баба.

Бившата на Сашо Диков много се радвала, че щерка й най-накрая си е уредила живота, но същевременно страдала, че остарява. Тя не можела да си се представи в ролята на баба, камо ли да бъде от онези баби, които правят баница и сладки на внучето си.

Скорошната поява на бебето на Петя Дикова карала майка й да се вземе в ръце и да започне опити за подмладяването си. Аня тренирала здраво във фитнеса и всяка сутрин бягала в парка, но годинките й така и не можели да се прикрият. Тя правела всичко възможно да не изглежда като баба, което все пак не е толкова трудно, предвид натуралния й сексапил.

Клюкибг

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Аня Пенчева е в треска: От секссимвол става баба!"

Какво мислите?