img
Home / ЗОДИИ / Астрологът Ивелина Пенчева: Днес можем да получим Божия благодат!

Астрологът Ивелина Пенчева: Днес можем да получим Божия благодат!

/
/
/
1023 Views

8-ят слънчев ден е време за чудеса и за подмладяване. Това е и ден на поклонение, и за почитание към светците.

Именно днес можем да получим Божия благодат, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. „Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Новото може да дойде неочаквано. Бъдете готови за неочаквани неща! В този ден най-добре нищо да не се планира. Плановете може да станат точно на обратно. Живейте свободно и независимо, а не по график“, съветва астрологът.

„Ще им върви само на тези, които са разкрепостени и на тези, които са готови да рискуват. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Не си правете изводи само по чутото. Добре е да се проявява гостоприемство, нови запознанства, сключване на устни договори. Ден за неочаквано разкриване на информация. Благоприятно е за пътуване, но само на къси разстояния. Подходящо е за нови начинания, особено с елементи на авантюризъм“, добавя Ивелина Пенчева. „Това е ден за очистване, затова се препоръчва измиване, подстригване, козметични процедури. Да не се започват съдебни процеси и операции с недвижима собственост. Неподходящо време е за ремонт и за рутинна работа“, предупреждава тя.

В този ден се препоръчва вярност на всички мъже към своите жени.

„Храната трябва да бъде разнообразна. Може да ядете каквото искате. Ако не ви се яде, не се насилвайте! Добре е да пробвате нещо ново. Препоръчват се тонизиращи продукти. Полезно е да се изпие чаша кафе, 50 гр коняк за повишаване на тонуса и подобрение на умствената дейност. Да се ядат лимони, киви, ананас, праскови и други богати на витамини продукти“, съветва Ивелина Пенчева.

Тя препоръчва да се носят пъстри дрехи. Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво, добавя астрологът.

„Сънищата са пророчески, ако са ярки и близо до утрото. Всичко свързано с ключалки, ключове, коридори и ограничено пространство символизира лишаване от свобода, затвор, болница. Ако сънувате животни – това е знак за лъжи, клюки, слухове“, обяснява тя.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook