Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Баба Гина от Лехчево: На сума народ съм дала рецептата си за здраве, един недоволен няма!
Баба Гина от Лехчево: На сума народ съм дала рецептата си за здраве един недоволен няма!

Баба Гина от Лехчево: На сума народ съм дала рецептата си за здраве, един недоволен няма!

Баба Гина Трифонова от село Лехчево признава, че стига да може, би помогнала на всички – по тази причина и споделя своята рецепта за здраве!

Тя е на достолепните 90 години и не е измислила сама своята рецепта за здраве, което към този момент цяло село Лехчево употребява, а и се е прочуло и в прилежащите села. Наследила го от своята баба, която пък го знаела от нейната, оповестява профилираният уебсайт doctorbg.net.

Това естествена рецепта за здраве на баба Гина е ужасно мощна и няма човек, на който не може да помогне, твърди самата тя. С тази рецепта баба Гина е пособия на хората да засилят неимоверно имунната си система, да се отърват от грип и даже пневмония.

Ползата й при лекуване на анемия, също е несъмнено потвърдена още преди години от нея и съселяните й.

Рецептата на баба Гина Трифонова се прави повече от елементарно, признава самата тя. За да си създадем това същинско знамение, ни трябват единствено точните съставки и непримиримост при приема на естественото лекарство.

Взимаме половин буркан мед – същински и не захаросан, към 50 грама семена от коприва, два лимона, две глави лук, които настъргваме на ренде и към 100 грама орехи – наложително нарязани на ситно и в случай че може да са млади.

Орехите режем или ги намачкваме в хаванче, а лимоните се изстискват на сок. След това ни би трябвало по-голяма купа, в която да сложим на първо време меда, след това сока от лимоните, след тях настъргания лук, семената от коприва и най-после орехите.

„ Разбърквате доста хубаво всички артикули в купата, а след това изсипвате в стъклен буркан и го бутате в хладилника или избата. Там би трябвало да се съхранява, с цел да му е хладно и да издържи “, изяснява баба Гина Трифонова.

Тя се кълне в тази рецепта за здраве и чудните й свойства, така като я употребила още от дете. Правила я нейната баба, която пък я научила от своята баба. „ Лекарство не съм видяла. А и що ми е да давам пари, които така и така нямам, та да закупувам тези измислени препарати по аптеките. Всичките са машинация и неистина, единствено да богатеят някои, а другите да мрем “, ядосва се баба Гина.

Тя се кълне, че в случай че всеки ден взимаме от нейната рецепта по 4-5 лъжички – преди хранене най-малко тридесет минути, то няма да се разболеем цялата зима. А в случай че сега ни мъчи грип или даже пневмония, ще отшумят напряко до момента в който мигнем – въпреки и метафорично казано. Лечението обаче става пет пъти по-бързо.

„ Цяло село съм излекувала с тази рецепта. И постоянно ще го върша, ще я споделям на всички хора, дорде съм жива. Като мога да оказа помощ, за какво да не го направя? “, смее се баба Гина Трифонова.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?