img
Home / ЗДРАВЕ / Бай Добри от Костенец: „Не ми трябват лекарства за високо кръвно с този природен лек!“

Бай Добри от Костенец: „Не ми трябват лекарства за високо кръвно с този природен лек!“

/
/
/
875 Views
loading...

Искате да се отървете от високото кръвно без помощта на скъпи лекарства с ненапълно изяснени странични ефекти?

Днес от Ко4 Ви предлагаме да решите проблема с природния лек на бай Добри от Костенец. Той знае за рецептата от своя баща, но едва преди 4 години, когато е на 78, решава да я приложи към себе си. И разбира се – с успех!

Следва бързо нормализиране на кръвното на почти половината от жителите на селото и тяхната огромна благодарност! А ето и самата рецепта, чието действие се основава на разреждане на кръвта, защото „гъстата“ кръв е предпоставка за възникване на инсулти и инфаркти.

СМЕСВАТЕ 5 Ч.Л. С БОРОВИ ИГЛИЧКИ, 2 С.Л. КОРА ОТ ОБИКНОВЕН СТАР ЛУК И 2 С.Л. ШИПКОВИ ПЛОДОВЕ И ГИ ЗАЛИВАТЕ С 1 Л СТУДЕНА ВОДА; ОСТАВЯТЕ СМЕСТА ДА ЗАВРИ И ИЗКЛЮЧВАТЕ НАГРЕВАТЕЛНАТА ПЛОЧА, НО НЕ МАХВАТЕ СЪДЪТ ОТ НЕЯ – НЕКА ПОВРИ НА ЗАТИХВАЩ ОГЪН ОЩЕ ДЕСЕТИНА МИНУТИ.

След като поизстине я прецеждате. Според бай Добри това количество следва да се изпива за два дни – без да се спазва точна схема – по 1 малка чаша 100 – мл – при жажда, независимо кое време на деня; все пак, за предпочитане е да е преди ядене. И така, на всеки трети ден си приготвяте ново количество от тази лековита течност.

И така, ако страдате от високо кръвно, нищо не ви пречи да изпитате върху себе си рецептата на бай Добри – успех!

А сега нека видим кои хора са предразположени към високото кръвно

Хората, които пушат и пият по много, които ядат прекалено мазни и прекалено солени храни, които злоупотребяват със сладко и не спортуват, всички те имат висок риск от хипертония. Постоянният стрес също може да доведе до високо кръвно. Затова е важно да водите умерен начин на живот – както що се отнася до храненето, така и когато говорим за спорт, че дори и емоции.

И не забравяйте да ходите на периодични профилактични прегледи. Те могат да спасят живота ви.

Забележка:

Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Източник: gzona.eu

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!