img
Home / СВЯТ / Балканският феномен БАБА ХАВА шокира света със своята нетрадиционна медицина (снимки + видео)

Балканският феномен БАБА ХАВА шокира света със своята нетрадиционна медицина (снимки + видео)

/
/
/
747 Views

Е това наистина ни взе акъла! Изумителен случай от Балканите, който буквално опули цял свят!

Хава Целебич, или както е известна в селото си в Босна и Херцеговина, като баба Хава, прилага наистина нестандартен, и според мнозина доста шокиращ лечебен метод!

Хава Целебич80-годишната баба изплаква устата си със спирт и облизва очите на своите „пациенти“! Според възрастната жена, това пречиства очите като нищо друго и премахва всякакви външни частици от очната ябълка, подобрявайки зрението! Според мнозина удовлетворени пациенти след процедурата цялостното здравословно състояние им се е подобрило.

Има даже и непотвърдена информация, че хора на смъртно легло са се възстановили напълно след няколко сеанса, сякаш бабата изсмуква болестите от очите.

Баба Хава от БоснаЦената за облизване е 10 евро, но старицата твърди, че не взима пари единствено от хора които могат да си го позволят. Нейни пациенти са хора от цял свят. За съжаление старицата е на преклонна възраст и не и остава още дълго. Искала е да предаде занаята на дъщерите си, но те били погнусени да облизват хорските очи, разкриват от Girl.bg!

ВИЖТЕ ИЗУМИТЕЛНОТО ВИДЕО:

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook