Без приходите от реклама: Над 500 бона печели Халваджиян от финала на „Капките“

Kliuki za Magi Halvadjiqn

Над половин милион лева, без да се броят рекламните приходи, ще спечели от финала на „Капките“ Маги Халваджиян.

За първи път в историята на имитаторското предаване продуцентът реши да извади шоуто от малкото студио в Горубляне и да го премести в най-голямата зала у нас – „Арена София“.

Големият финал на „Капките“ е на 13 май, а билетите свършиха като топъл хляб веднага щом бяха пуснати в продажба.

За първи път в историята на шоуто то ще се проведе в „Арена Армеец“

По груби сметки в залата ще има малко над 10 000 зрители. Най-евтините пропуски, които са далеч от сцената, бяха по 40 лв. Т.нар. хубави места, в близост до участници, жури и водещи, пък струваха 150 лв.

Средната цена на билет е 80 лв. Това значи, че само от билети Халваджиян е прибере внушителните 800 хил. лв.

Маги Халваджян

Разбира се, пред продуцента има и немалко разходи. Най-сериозен от тях е наемът на най-голямото затворено съоръжение у нас. По неофициална информация, за да проведе финала в „Арена София“, Халваджиян ще плати близо 100 хил. лв. В тази сума влиза наемът на залата, както и режийните – ток и вода. Обикновено цената за ползването на залата е доста по-малка, но в случая на „Капките“ е завишена заради ползването на паркинг, както и отварянето на всички входове.

Отделно Халваджиян ще плати и немалка сума за охрана и стюарди, които да помагат на зрителите да намерят местата си и да следят за безредици по време на шоуто.

За издигането на сцената, както и за монтирането на огромни монитори, на които зрителите да следят какво се случва, продуцентът също ще се бръкне, но всичко това няма да му излезе над 100 000 лв. Така чистата му печалба е над половин милион – нещо, с което малко могат да се похвалят.

Зомбори е големият фаворит за победата

На финала в превъплъщения ще влязат четирима най-добри от осемте участници. Останалите обаче също ще се качат на сцената, но вече не в състезателен характер. Продуцентите пък готвят и още няколко изненади.

В същото време пък вече върви черна борса за продажбата на билетите за финала. Както вече споменахме, ценните хартийки отдавна са изчерпани, а сега се продават в най-различни сайтове на двойна и дори тройна цена.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Без приходите от реклама: Над 500 бона печели Халваджиян от финала на „Капките“"

Какво мислите?