Горещи новини

Без срам: Мила Роберт върти дупара на пилон в Ню Йорк СНИМКИ

Mila Robert vurti dupe na pilon

Eксцентричната изпълнителка Мила Роберт показа танцови умения в метрото в Ню Йорк, като използва дръжка в мотрисата за пилон.

Тя танцува пред всички, които в това време са пътували, обаче не ѝ обърнали никакво внимание, тъй като повечето били вперили погледи в мобилните си устройства.

Видеото е от пътуването на Мила отвъд Океана през май, но едва сега усмихнатата блондинка реши да го сподели с последователите си, а пред „Телеграф“ тя разкри, че още тогава се е готвила за най-новата си песен „Нови очи“.

Роберт не е имала никакви притеснения да демонстрира ексцентричността си в Страната на неограничените възможности, тъй като там никой не ѝ обръщал внимание.

„В Ню Йорк никой не обръща внимание на никого. Там си невидим. Но за мен беше голяма радост да слушам „Нови очи“ под дъжда на Ню Йорк!“, каза пред „Телеграф“ Мила.

Преди седмица излезе песента „Нови очи“, която е четвърти сингъл от предстоящия албум на певицата „Сърце“.

Парчето е продължение на трилогията от хитове Pokemon, „Me4ka“ и Kazino, които генерираха милиони гледания и стриймове и се превърнаха в любими песни на българските меломани.

„Песента е посветена на любовта. Написах я прясно влюбена на един плаж. Концепцията беше вдъхновена от това, че мой приятел си оперира очите и прогледна без очила и му казах, че има нови очи и искам да напиша песен за това. Така и в любовта, като ни хване, виждаме света и себе си по съвсем нови начини. С тази песен искам да се дам на любовта и да се доверя напълно, че за всичко има точно време и място. Благодарна съм, че съществуваме“, споделя за проекта Мила.

show.blitz.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Без срам: Мила Роберт върти дупара на пилон в Ню Йорк СНИМКИ"

Какво мислите?