Горещи новини

Бившата на Румен Радев грее от щастие – Гинка Кесякова се подмладява с походи в планината (СНИМКИ)

Бившата жена на президента Румен Радев грее от щастие, видя ko4.

Гинка Кесякова очевидно е щастлива – лицето й е озарено като след козметични процедури, усмивката й излъчва спокойствие и любов, личи от новата й профилна снимка във Фейсбук. „Красива и отвътре и отвън“, констатират приятелките й в коментари под фотоса.

Кесякова, която е банкова чиновничка, разпуска в планината. В перфектна форма и прекрасна усмивка дамата позира на планински снежен фон, в разперени в знака за победа пръсти на ръцете. Гинка е щурмувала планината в навечерието на първа пролет, на 18 март.

Определено Гинка Кесякова младее и хубавее все повече и повече, откакто съпругът й се разведе с нея и я остави сама да се грижи за двете им деца Дарина и Георги.

Самата Кесякова признава, че поддържа дух и тяло с алпинизъм и непрекъснат спорт. Не е тайна, че тя тича за здраве в парка и дори е заснемана от папараците в спортен екип.

Нейни близки издават, че тя непрекъснато е по планините и когато времето се затопли, дори се качва с колелото си по чукарите. Както става ясно от профила й във Фейсбук, дори навръх Нова година Кесякова не е била в София, а на хижа в планината.

Бившата на Румен Радев грее от щастие Бившата на Румен Радев грее от щастие

ПИК

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Бившата на Румен Радев грее от щастие – Гинка Кесякова се подмладява с походи в планината (СНИМКИ)"

Какво мислите?