Home » КЛЮКАРНИК » Бившата на Хекимян отвърна на удара, вижте какво разкри
Бившата на Хекимян отвърна на удара, вижте какво разкри

Бившата на Хекимян отвърна на удара, вижте какво разкри

Бившата приятелка на Антон Хекимян — Василена Гръбчева опроверга слуховете някой да й е помагал да започне кариера в телевизията, научи ko4.

 В медийното пространство отдавна обикаля мълвата, че красавицата е разчитала повече на късмета, отколкото на професионалите си качества.

29-годишната експоловинка на Антон Хекимян обаче сподели, че не е слугувала на никого за мястото си в Нова, пише „България днес“.

„По това време бях студентка в Софийския университет. В началото бях малко уплашена, но не съм носила кафета на никого в първите ми дни. Продуцентът на сутрешния блок ми помагаше и ми даваше постоянно задачи, за да се развивам”, споделя още блондинката.

А що се отнася до личният й живот в момента,  Василена вече е споделяла пред медиите, че държи мъжът до нея да бъде много интелигентен и да обича работата си, както и тя я обича.

„С един мъж може да ме раздели това да се опита да ми ограничи свободата. За мен моето лично пространство и личния ми свят са много важни и той трябва да ги уважава. Може би даването на прекалено много свобода от моя страна е проблем, тъй като на хората вероятно им се струва, че не ме интересува техният живот, но това не е така”, категорична е красивата репортерка.
.

Един ден Василена иска да има семейство, но първо трябва да срещне човека, с когото да го създаде.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?