img
Home / КЛЮКАРНИК / Бившата на Юксел Кадриев шокира всички с бизнеса си

Бившата на Юксел Кадриев шокира всички с бизнеса си

/
/
/
44 Views

Бившата съпруга на Юксел Кадриев Бонка цъфти и визуално, и финансово, откакто се раздели с телевизионера след шумно и изпълнено с отвратителни взаимни обвинения бракоразводно дело.

Някогашната оперна певица в момента е собственик на един от най-големите кучешки развъдници на Балканите, а годишният й оборот възлиза на 4-5 милиона евро, научи ko4.

Бонка Георгиева, която сега носи фамилията на новия си съпруг Янош Ласло, се е установила в сръбския град Суботица, разположен близо до границата с Унгария. Там отглежда стотици породисти животни за продан, участие в състезания и киноложки изложби. Проверка на Lupa.bg показа, че само днес фирмата й „Балкански шедьовър” е обявила за продажба при песа от различни породи с цени межди 1100 и 1600 евро.

Певицата никога не е крила, че е напълно обсебена от кучетата, които отглежда от години. Хобито й обаче се е превърнало в изключително доходоносен бизнес благодарение на финансовата помощ на съпруга й Ласло. Бонка е луда по масивната английска порода нюфаундленд. Кучетата от този вид могат да достигнат тегло до 70 килограма и са селектирани за извличането на тежки рибарски лодки на брега.

Още преди да се раздели с водещия на новините по Би Ти Ви, Бонка стана основател на Националния български нюфаундленд клуб. Бившата на Юксел Кадриев няма никакво намерение да се връща в България, за да е по-близо до детето си – 18-годишната вече Габриела. Г-жа Ласло предпочита щерка й да гостува в развъдника, като разбира се щедро поема всички пътни разходи на девойката.

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!