Горещи новини

Бивш на синоптичката Лора Георгиева: Кофти характер и пълно дърво в леглото! Лазгин й изневерява отдавна!

Lora Georgieva e durvo v legloto

Синоптичката Лора Георгиева се слави като една от най-заклетите златотърсачки у нас, но това, което предлага в замяна на парите на любовниците си, не е никак за предпочитане.

Неин бивш любовник скандализира с разкрития за отношенията им и заяви, че който се хване с Лора, или ще тича по чуждо, или ще я зареже бързо-бързо. Защо ли?! Ами, ето защо:

„Наглед наконтена и направена мадама е, но изобщо не е интересна като събеседник. Хайде, това се преодолява, все ще намерите за какво да си говорите, но характерът й е ужасен. Тази жена не спира да мрънка, да се цупи, да иска и да се прави на интересна, ако не й се угоди. Погледът й е празен, гледа те с тези очи и вътре нищо, бате!

Да не говорим, че в леглото е абсолютно дърво. Цепеница, бе! Поне там да беше добре, че да си кажеш – бива…“, скандално разказва мъжът. И е убеден, че новият на Лора – Лазгин Маджид й слага рога от самото начало.

Знаем, че жената на Ариф Маджид – Жаси от „Сделка или не“ изобщо не харесва бъдещата си роднина. Тя е убедена, че Лора се е докопала до Лазгин само с идеята за парите му и това да живее като ВИП дама. Дали обаче ще успее да го накара да й сложи брачна халка, това, поне на този етап, е повече от съмнително.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Бивш на синоптичката Лора Георгиева: Кофти характер и пълно дърво в леглото! Лазгин й изневерява отдавна!"

Какво мислите?