img
Home / КЛЮКАРНИК / Благо Георгиев намекна за голяма новина и се изцепи: Сложих си цици и устни! (ВИДЕО)

Благо Георгиев намекна за голяма новина и се изцепи: Сложих си цици и устни! (ВИДЕО)

/
/
/
1407 Views

Има мъже, които даже се поддържат повече от жените, някои дори се гримират, обясни футболистът

Бившият национал на България по футбол Благой Георгиев призна пред Маги Сидерова в предаването „На кафе“, че според него няма нищо лошо в това един мъж да се поддържа повече.

„Мисля, че отдавна се промениха представите дали трябва мъжете да се поддържат. Има мъже, които даже се поддържат повече от жените. Има граници за това. Има мъже, например, които се гримират. За мен това не е нормално. Аз съм израснал в консервативно семейство. Ако на баща ми кажа това, той ще се хвърли от десетия етаж“, каза Благой.

„Последното подобрение, което направих върху тялото си? Освен циците, които си сложих, както и устните… (шегува се). Нямам такива неща по мен. Отдавна не съм си пипал прическата. Заставам по два-три пъти на ден пред огледалото, но много бързо се оправям, така съм свикнал”, продължи Георгиев.

„През лятото взимах децата си, доколкото мога. Много зареждащо е да бъда с тях. По-рядко ги виждам, отколкото майките им. Но и преди по-трудно съм им отказвал на техните желания. Важното е децата да са щастливи с мен. Ако прекарвах повече време с тях, сигурно щях да съм по-строг”, каза бившият ни национал.

Благо Георгиев намекна за голяма новина и се изцепи Сложих си цици и устни! (ВИДЕО)

„Това, че имах две продължителни връзки с жени, които обаче не просъществуваха – виждам вината в мен. Предпочитам обаче да се махна, отколкото децата да гледат и слушат някои разправии, да ни гледат как се караме“, обясни Георгиев.

Той беше попитан и каква жена иска до себе си. „Винаги съм обичал забавните и весели хора. Искам жената до мен да има чувство за хумор и да не е цербер. Любовта трае вечно“, заяви той, но бе посечен набързо от Сидерова: „Вечно, ама при теб вече два пъти свърши по-бързо. Затова те питам“, каза тя.

„Според мен просто трябва да е вечно, ако е любов. А дали търся или съм намерил, скоро ще разберете“, завърши той като загатна, че може би има жена до себе си, но все още я крие от медиите.

Източник: Блиц Спорт

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook