Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Близка колежка на Деси Стоянова я подкрепи в мъката с разтърсващо видео (ВИДЕО):
Близка колежка на Деси Стоянова я подкрепи в мъката с разтърсващо видео (ВИДЕО):

Близка колежка на Деси Стоянова я подкрепи в мъката с разтърсващо видео (ВИДЕО):

Вълна от съпричастност заля журналистката Деси Стоянова, след като преди броени дни тя изживя тежка загуба – внезапно почина съпругът й, Велислав Русев, който е популярно име в разследващата журналистика у нас. Той си отиде едва на 57 години от този свят след.

Тъжната новина шокира всички колеги на чаровната водеща на „Преди обед“ по bTV, които я заляха с кураж и сили в социалните мрежи.

Колежката й Нели Хаджийска от „Търси се“ припомни емоционалната среща между двамата съпрузи при гостуването на Деси не много отдавна.

В памет на Велислав Русев… Скъпа Десислава Стоянова, любовта е вечна! Сили и кураж за теб и момчетата… Човек наистина не знае какво го очаква в утрешния ден…“, пише Хаджийска над видеото във фейсбук профила си.

„..изведнъж започнахме да се срещаме всеки ден и така вече 20 години“, това казва съпругът на Деси Стоянова при гостуването й в „Търси се“. И добавя: „Влюбих се в чара й, в харизмата й, в красотата й, защото тя е красива жена. И до ден днешен й викам „най-красивата бяла жена“.

Деси Стоянова съпруг

„Устойчивостта е той. Нямаше да са възможни нещата, ако той не беше такъв, какъвто е, предвид това, че аз наистина съм твърде емоционална, а в някои моменти и вредно емоционална“, отговаря Деси в студиото пред водещите Нели и Меги.

Освен Нели, и Меги Димчева се обърна през фейсбук профила си към колежката си Деси Стоянова с думите: „Щастлива съм, че познавах тази любов! Че с „Търси се“ станахме част от нея… Тази любов е над времето и пространството! Тя е над всичко! „Най-красивата бяла жена“. Така я наричаше той! Светъл да е пътят на Вельо… Ние сме с Десислава Стоянова!“

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?