Горещи новини

Богомил Грозев се връща при щерката на Антон Радичев

Богомил Грозев се връща при бившата

Богомил Грозев е напуснал последната си извънбрачна любовница, научи ko4.

 Водещият на новините по Нова телевизия бил инициатор на раздялата с бизнес дамата Мария Такова, с която бяха във вихъра на любовта 1 година. Всичко помежду им вървяло по мед и масло, двамата дори споделяли общ дом, а Грозев станал пръв приятел с хората от нейната компания.

Наложило се обаче да скъса с нея, защото след като се разведе официално с бившата си жена и дъщеря на актьора Антон Радичев, имало опасност съдът да му забрани да се среща със сина си от нея, защото непрекъснато съжителствал с най-различни жени. Това можело да травмира детето и майката била в пълното си право да изиска забрана за свиждания с таткото. Богомил се подплашил и решил да не разваля отношенията си с Кристина Радичева, а тъкмо обратното. Откакто се разделил с любовницата си Мария, той обръщал много повече внимание на екссъпругата си, която пък му разрешавала да взема сина им доста често.

Въпреки че новинарят и бившата му жена уж се разделиха цивилизовано, между тях тлееше сериозно напрежение, свързано с издръжката на детето и ипотечния кредит, с който журналистът на Нова телевизия прецака тъста си Радичев. Идеята била двамата да ипотекират апартамента на актьора, а с парите да построят къща в „Бояна“, където да живеят задружно и щастливо, но малко след като банката изплатила на Грозев парите, той пристанал на друга. Въпреки молитвите на жена си и тъст си той не пожелал да прехвърли на свое име ипотеката на жилището на актьора, а притесненията покрай дълга и обтегнатите отношения с банката едва не вкарали Радичев в болница.

След намесата на съдебните власти покрай развода всичко тръгнало по план и новинарят вече не бягал от отговорност. „Голям майтап ще е, след като се разведоха, пак да се съберат“, коментирал пред приятели Радичев, който обяснявал, че бързо може да прости забежките на тв водещия, но само ако види, че ще е сериозен към щерка му и внука.

Ретро

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Богомил Грозев се връща при щерката на Антон Радичев"

Какво мислите?