img
Home / КЛЮКАРНИК / Болестта на Ласкин срина Алекс. Няма да повярвате какво се случи с водещата, много тъжно

Болестта на Ласкин срина Алекс. Няма да повярвате какво се случи с водещата, много тъжно

/
/
/
1623 Views

Алекс Сърчаджиева е неузнаваема в последно време. Актрисата изглежда изтерзана, видя КОЧ.

Не иска да контактува с никой, не се усмихва и единствено дъщеря й я кара да живее. Преди известно време половинката на Иван Ласкин бе забелязана на концерт на щерката си. Водещата на БИГ Брадър бе почти неразпознаваема за останалите. Лицето й изглеждаше изпито и бледо с уморен и тъжен поглед. Косите й набързо прибрани с шнола, дрехите сякаш са същите каквито бе обличала преди няколко години.

Актрисата, която е 35-годишна изглежда като старица.

Движенията й забавени като на възрастна жена. Явно е прекалено уморена от тревоги защото не се усмихна дори когато дъщеричката й излезе на сцената да танцува.

Говори се, че от известно време Алекс е на силни успокоителни. Проблемите с черния дроб на любимия й са толкова сериозни, че няма как да не се отразят на външния й вид. Сърчаджиева живеела с хапчетата защото била на ръба на силите си. Поддържала се с успокоителните защото във всеки един момент можела да изпадне е нервна криза.

Как е със здравето в момента Ласкин не е ясно. Но не дойде да гледа концерта на детето си.

През септември той бе приет по спешност в болница. Ласкин бее изписан от там, но дни по-късно отново постъпи за лечение.

Според слуховете преди десет дена излязъл от клиниката, но след като се влошил отново бил върнат пак там. Някои казват, че са го оперирали, а сега спешно се търси донор на черен дроб за трансплантация, предават от hotarena.net.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook