Горещи новини

Бомба в Капките! Милко Калайджиев и Халваджиян се скараха

Бомба в Капките! Милко Калайджиев и Халваджиян се скараха

Милко Калайджиев се фръцна обиден на Маги Халваджиян

Фолк певецът Милко Калайджиев яхна метлата след поредния лайв на „Като две капки вода“. Където снощи го видяхме в образа на диско кралицата Лиз Мишел от „Бони М“. Мустакът побесня след поредния непосилен за възможностите му образ, определен от бутона.

Както вече писахме техниката наглася имитациите според настройките си, истината лъсна в предишното предаване след технически гаф .

След вчерашния жребий на Милко му предстои превъплащение в образа на руския класик Владимир Висоцки.

Любимецът на Митко Пайнера недоумява как само на него му се падали кофти и непосилни образи.

„Разбирам, че повечето колеги в шоуто са си уговорили образите предварително. Но не може ли Маги и на мен да даде нещо по-близо до моя жанр, за да се представя по-добре, да бъда в свои води“, негодувал задкулисно чалга звездата.

Снощи направи впечатление особеното поведение на Милко в края на шоуто. След като разбра, че следващия понеделник ще бъде Висоцки, той побесня. И буквално искаше да напусне сцената на минутата, отцепвайки се от останалите участници, които се редяха на опашка, за да изберат следващата си задача.

Калайджиев имал проблем и с това, че журито винаги се опитва да го похвали, а накрая когато дойде момента за точките го оценя с 3 или 4, максимум 5 точки.

Прави впечатление, че оценяващите вместо да бъдат категорични в гласуването си, все по-често въртят и сучят, за да не обидят, който и да е от имитаторите. Така например беше пародоксална десятката от Хилда Казасян към Калайджиев и имитацията му на Васил Найденов.

Превъплъщението на фолкаджията в естрадната легенда беше повече от потресаващо, но част от „журЕто“ изтъкна положителната имитация в едно от предишните шоута, пише hotnews.bg

Марица

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Бомба в Капките! Милко Калайджиев и Халваджиян се скараха"

Какво мислите?