Home » БЪЛГАРИЯ » Бомба в КОЧ: Ексклузивен разказ за сватбата на Стайкови и Арабаджиеви – 30 часа празненства, 5-звезден лукс, коли и подаръци за милиони
сватбата на Стайкови и Арабаджиеви

Бомба в КОЧ: Ексклузивен разказ за сватбата на Стайкови и Арабаджиеви – 30 часа празненства, 5-звезден лукс, коли и подаръци за милиони

Сватбата на Александра Арабаджиева и Стайко Стайков, която се състоя в края на далечната 2011 година, отново е на дневен ред, след като двете фамилии попаднаха под ударите на спецпрокуратурата заради пране на пари и продажба на акцизни стоки без бандерол.

Припомняме, че в края на миналата седмица следователи нахлуха в хотелите на Ветко Арабаджиев. Синът му Вълчо беше арестуван при спецакцията, докато Ветко и съпругата му все още се издирват. Тази седмица операцията на следователите продължи и с другата богата фамилия – Стайков. Миню Стайков е в ареста за 72 часа, а съдът ще разгледа искането на прокуратурата за постоянно задържане. Синът на Миню Стайков – Стайков, също е обявен за издирване.

Агенция ПИК се сдоби с разказа на един от служителите по време на сватбената церемония на семействата Арабаджиеви и Стайкови.

Думите му потвърждават слуховете за невиждания лукс и милионите, прахосани за церемонията. Сватбата на Александра и Стайко се състоя в началото на декември 2011 година в морския курорт „Елените“, в 5-звездния “Royal Castle Design & SPA Hotel“.

Пред медията ни служителят, обслужвал масите на част от ВИП гостите, разказва, че целият хотел е бил запазен за сватбеното тържество, което е продължило 30 часа. Десетки яки мъжаги пък са отговаряли за охраната, а такава е имало навсякъде. Гардове са проверявали обстойно всички гости още на входа на хотела – претърсвали се колите и багажите на абсолютно всички присъстващи. На сватбата са присъствали около 300 души, спомня си служителят.

Менюто за сватбата, разбира се, също е било 5-степенно. Част от деликатесите само са били френско козе сирене със сладко от боровинки – фламбе, сьомга, стекове и т.н. Служителят разказва още пред ПИК, че само порция от френското козе сирене струва повече от 50 евро.

Гостите на сватбената церемония на семействата Стайкови и Арабаджиеви са имали възможност да се наситят и на много качествен алкохол. На масите имало бутилки водка „Грей гус“, 12-годишно уиски и, разбира се, ракия „Кехлибар“. Със същата ракия са вдигали наздравица и гостите на европредседателството.

Служителят, присъствал на сватбата, разказва още, че за да забавляват гостите, водещи на тържеството са били Мария Игнатова, Алекс Раева и Димитър Рачков.

Тримата направили впечатляващо шоу, а сред музикалните изпълнители били – израелската звезда Ищар, „Джипси кинг“, Преслава, Галена, Анелия, Теодора, Милко Калайджиев, Азис и други. Съвсем логично автопаркът на сватбената церемония също бил зашеметяващ – сред колите имало три черни „Ролс Ройс“-а, няколко „Мерцедес“-а Г-класа, поне 6-7 джипа Ауди Кю 7, Порше Панамера, Порше Кайен и десетки други автомобили, чиито цени започват от 100 000 лева нагоре.

Сред служителите по време на сватбата се носел и слух за подаръците, които получило младото семейство. Твърди се, че едната фамилия подарила частен остров в Доминикана, а другата – частен самолет. Не липсвали и други луксозни подаръци, които обикновеният българин дори не може да си представи.

Сватбата на Стайко Стайков и Александра Арабаджиева, смятана от някои за най-скъпата в историята на България, така и не донесе щастие за младата двойка. Стайко и Александра се разведоха през 2017 година, а към днешна дата и двете семейства са обвинение в участие в организирани престъпни групи и са разследвани от спецпрокуратурата.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?