Горещи новини

Бомба: Кубрат Пулев прекарал нощта с репортерката, която целуна! (виж какво призна)

Кубрат Пулев прекарал нощта с репортерката

Кубрат Пулев обясни защо е целунал репортерката Джени Суши!

Кубрат Пулев коментира целувката, с която прикова вниманието след победата си над Богдан Дину. Припомняме, че Кобрата награби сексапилната журналистка с големи гърди Дженифър Равало, която носи прозвището Джени Суши. И я целуна страстно по устата. Кадрите обиколиха новинарските емисии в цял свят.

В британски медии дори изразиха възмущение от поведението на българина, като някои активисти поискаха срещу него да бъде заведено дело за сексуален тормоз.

И докато някои се чудят защо Пулев си позволи да целуне Джени в края на интервюто, самият той обяви, че в това няма нищо случайно.

Българинът използва профила си в „Инстаграм“, за да обясни случката. Кубрат Пулев разкри, че с Джени са близки, дори отпразнували заедно победата. Как ли обаче ще реагира половинката на боксовата ни звезда Андреа…

„Може би сте видели клип с мен, в който целувам репортерка по време на интервю след победата ми в събота. Тази репортерка – Джени, всъщност е моя приятелка, и след интервюто я целунах, защото бях много въодушевен.

По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и останалите ми близки приятели, с които празнувахме победата. На видеото, след целувката, двамата се смеехме и си благодарихме един на друг. Наистина няма нищо повече в тази ситуация“, написа Кобрата в „Инстаграм“.

Въпросната Джени Суши се занимава любителски с журналистика, а основната й дейност е да прави суши. Красавицата обича да провокира и редовно се снима гола и само със суши по тялото си.

kliuki.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Бомба: Кубрат Пулев прекарал нощта с репортерката, която целуна! (виж какво призна)"

Какво мислите?