Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Братя Аргирови купуват палати в Банкя: Певците искат да са комшии на премиера
Братя Аргирови купуват палати в Банкя

Братя Аргирови купуват палати в Банкя: Певците искат да са комшии на премиера

На лов за имоти в Банкя са тръгнали братя Аргирови. 

Най-известните близнаци у нас активно ходели на огледи по къщи, защото обмисляли да напуснат столицата, научи КОЧ.

В Банкя им се струвало по-спокойно, с по-чист въздух и по-зелено – точно като в Норвегия, където дълги години Светослав Аргиров живя. Освен това щели да бъдат съседи на премиера Бойко Борисов и други известни личности, също избрали спокойствието и тишината на малкото градче пред лудницата в София.

За секссимволите от 80-те откриването на подходящи къщи няма да е трудно, защото и двамата са в бизнеса с недвижими имоти от години. Аргирови открай време проявяват здрав бизнес нюх. Още когато заработват наистина много големи пари за България, ги инвестират разумно в жилища. Не харчат като луди по светлия социалистически маниер на повечето от колегите им. Когато слязоха от сцената, а Светослав емигрира в Новрегия, Благовест основа своя кантора и стана брокер на имоти.

Покрай кризата през 2008 г. едва се размина с фалита, но сега търговията му цъфтяла.

Единственото изискване на братята било къщите, които ще вземат в Банкя, да са една до друга или на съвсем малко разстояние, защото искали да са близо, да си помагат и да си ходят на гости.

Само преди няколко месеца братя Аргирови обявиха, че се връщат триумфално на сцената и вече няма да лежат само на стари лаври. След тоталния им хит „Гот е“ от миналия век подготвяли нови парчета, но по-любопитното е, че въпреки дългогодишния им опит в музикалния бранш са избрали за свой продуцент рапъра Криско, който е на възрастта на техните синове. Габровецът е техен мениджър и следователно ще прибира солиден процент от хонорарите им след всяко тяхно участие.

ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?