Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Бременна жена отива на ултразвук, вижда 6 черни кръга около бебето си на екрана
Бременна жена отива на ултразвук вижда 6 черни кръга около бебето си на екрана

Бременна жена отива на ултразвук, вижда 6 черни кръга около бебето си на екрана

Една майка усеща как стомахът й се свива, когато вижда шест черни кръга около бебето си на екрана на ултразвука. Страхува се, че това означава, че нещо не е наред, особено след като е преживяла болезнен спонтанен аборт преди няколко месеца.

След като лесно забременява с първородния си син, Бри Закаро решава, че ще бъде същото преживяване и за второто й дете. Това обаче не е така и тя и съпругът й Грег Закаро претърпяват много борби, опитвайки се да увеличат семейството си.

Отнема няколко месеца, преди положителен тест за бременност най-накрая да кацне в скута на майката. Въпреки дългото чакане, тя е във възторг, когато разбира, че е бременна. Нещата обаче не се развиват според очакванията.

Очаква ги кошмар

Бри изчаква до осмата седмица, за да направи първия си ултразвук, за да може да чуе сърдечния ритъм на бебето си. Лекарите обаче я оставят объркана, когато й казват, че въз основа на измерванията, които са направили, тя е бременна само в шеста седмица и сърдечният ритъм на бебето й все още е много слаб.

Казват й да дойде за нов преглед след седмица. По време на чакането тя вече чувства, че нещо не е наред, защото симптомите идват и си отиват. За съжаление, когато пристига в клиниката, предчувствието й се оказва правилно – открили, че сърдечният ритъм на бебето е изчезнал.

Било кошмар, от който Бри искала да може да се събуди. Това я ударило много тежко и тя трябвало да се подложи на кюретаж дни след това. Травмата, която преживяла от спонтанния аборт, останала с нея известно време, преди да се почувства достатъчно силна, за да опита отново.

Намиране на смелост да опитат отново

Бри била с разбито сърце и скърбяла за загубата цял месец, плачела и обвинявала себе си за случилото се. Въпреки това, чрез онлайн общност тя най-накрая успяла да се излекува и да се отвори към идеята да се опита да забременее отново.

На втория рожден ден на сина си тя решила да си направи тест за бременност и той се оказал положителен! Този път обаче тя се опитала да овладее емоциите си, страхувайки се, че нещата отново могат да се объркат.

Чакането на осемседмичния ултразвук се усещало като цяла вечност за Бри, която го очаквала повече от всичко. Когато стигнала до клиниката, тя се помолила да носи здраво бебе.

Изненадваща находка

Вярно е, че Бри успяла да чуе и види вълните на сърдечния ритъм на бебето си! Това обаче не било единственото, което видяла на екрана – тя видяла и няколко черни кръга около бебето си.

“Какви са тези?” – попитала тя притеснено лекаря.

„Не знам“, отговорил професионалистът и изведнъж Бри отново се почувства слаба. Не можела да преживее още един спонтанен аборт, не знаела дали може да го направи отново.

Лекарят й казал, че може да са плодни сакове и че тя може да носи повече бебета, но те все още не можели да се видят на ултразвука. За съжаление, следващите два месеца щели да се окажат едни от най-трудните периоди от бременността й.

Какво се оказва

Акушер-гинекологът на Бри бил също толкова объркан. Медицинският специалист признал, че не знае дали бременността е жизнеспособна, така че Бри била изпратена при лекар с висока специализация, който признал, че не знае какво да правят със саковете.

Това, което лекарят казал обаче, било, че има чувството, че те просто ще изчезнат с времето. Била трудна бременност за Бри, която кървяла всеки ден през следващите осем седмици. Тя била поставена на легло и не й било позволено да извършва никаква физическа активност, но в крайна сметка всичко си заслужавало.

Раждане на здраво момиченце

На 20-седмичния ултразвук на Бри разбрали, че докторът е бил прав, тъй като саковете били изчезнали! Те наблюдавали здравото бебе всеки месец, докато Бри била готова да роди.

В 36-та седмици Бри родила здраво момиченце на име Ела. Тя така и не разбрала какво всъщност представляват саковете, но Бри обича да мисли, че това са ангели пазители, които са се погрижили да не й се наложи да загуби още едно бебе.

До 2023 г. второто дете на Грег и Бри, което се роди през 2021 г., вече беше двегодишно малко дете. През януари 2023 г. майката на Ела се появи в публикация във Facebook с растящото дете, държано на ръце, докато стоеше в офиса на своя бизнес с дули, Breezy.

През май 2023 г. майката на две деца се появи в друга публикация във Facebook с двете деца и съпруга си. Четиричленното семейство позира за снимката на някаква трева, която изглеждаше близо до езерото и беше очевидно, че момиченцето е бебето на Грег и Бри.

През септември 2023 г. Брий сподели последната снимка на своето чудо. Семейството се събра за снимка, застанали заедно с Грег, носещ сина си и съпругата му, държаща бебето Ела, снимката беше направена на нечий рожден ден.

Източник: Поничка

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?