Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » БТВ изби рибата: Ендер вдига сватба, ето ги новите епизоди от Опасно изкушение
БТВ изби рибата: Ендер вдига сватба ето ги новите епизоди от Опасно изкушение

БТВ изби рибата: Ендер вдига сватба, ето ги новите епизоди от Опасно изкушение

Новите епизоди на хитовата поредица „Опасно изкушение“ по БТВ започват!

Най-сетне зрителите ще имат възможност да проследят новите житейски премеждия в сезон 6 на Йълдъз и Ендер от 26 юли, всяка делнична вечер от 20 часа по БТВ.

Последният епизод от сезон 5 е доста драматичен и освен обичайните кавги и интриги, сценаристите „убиват“ един от главните герои дотук – Чаатай.

Бурните отношения между Йълдъз и Доан се задълбочават и тръгват в съвсем нова посока след като Доан едва не стана причина и за нейната смърт след организираната катастрофа. Новият сезон започва със събития, две години след тази катастрофа и оцеляването на Йълдъз и Ендер остава на въображението на зрителя.

Ендер, от своя страна, за пореден път ще изненада всички с неочаквано обединение, засвидетелствано с официален брак.

В Турция бе излъчен последен епизод през юни и в продължение на шест години „Опасно изкушение“ бе категоричен лидер и абсолютен феномен в телевизионния ефир.

Въпреки че продължава да се радва на изключително висока гледаемост, екипът и актьорите взимат решение да сложат край на историята преди всичко да се размие в баналност и рутина.

Смъртта на Доан бележи този грандиозен финал и героините Йълдъз и Ендер са на върха на кариерата си.

Заснемането на финалните епизоди съвпадна с подготовката за сватбата на Еда Едже, която в края на юни сключи брак с баскетболиста Бурахан Тунджер – сватба на която присъстваха доста от нейните колеги в сериала.

Сбогуването с героинята ѝ – Йълдъз, която я прослави в цял свят, бе изключително емоционално:

„Сбогом, Йълдъз! Краят на една ера… Благодаря ти за всичко, което ми даде! Радвам се, че те изиграх. Силни аплодисменти за всички мои колеги, които допринесоха за цялостния успех на продукцията!“.

Българските фенове на турската сага са очаровани както от поднесения сюжет, така и от играта на актьорите.

Много интересен, поучителен с добър сценарий и много добре изпълнени роли от прекрасни актьори! БЛАГОДАРЯ за удоволствието, което ми доставят! Бъдете здрави и благословени!

Страхотен филм още толкова да го излъчват няма да ми омръзне!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?