Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » БТВ с Билалов закопа Рачков, Халваджиян и Нова
БТВ с Билалов закопа Рачков Халваджиян и Нова

БТВ с Билалов закопа Рачков, Халваджиян и Нова

Идеята на „Стани богат“ да излъчва благотворителни игри със знаменитости по време на лятната ваканция се оказа едно от най-умните решения на bTV в последно време.

Зрителите наистина се закотвиха пред екраните в неделя вечер, за да ги гледат.

И не само заради любимото си забавление с остроумните въпроси, а и заради шанса да видят много интересни водещи на мястото на титуляра Мишо Билалов.

Петър Стоянович, Иво Иванов и Злати Йочев направиха страхотни игри като водещи, зрителите останаха малко по резервирани към други влезли в тази роля, например Мария Силвестър.

Но каквото било, било. Билалов отново започва да задава въпросите и да пише чековете още тази неделя. Реакцията на зрителите не закъсня.

В страницата на предаването във Фейсбук вече има спор по темата:

„Билалов??? Няма визия, мляска с устата, бърше си носа с пръст. Повтаря едни и същи думи. Да види Георги (Милков), Иво и Златимир и да се учи от тях!“, това пише един от феновете на предаването.

„Злобата пак проговори, защо Билалов и на какво трябва още да се учи?!

Човек цял живот се учи, а той е много добър, отрака се и си води отлично предаването.

На който не му харесва, да гледа Рачков“, отвръща почитателка на „Стани богат“ и обичайния водещ на играта.

Още в първото си предаване от благотворителния сезон изглежда ще си проличи, с какво актьорът е по-добър от конкурентите си.

Той ще трябва да „изпитва“ – както казва сам, професор, при това не кой да е, а българският Индиана Джоун, археологът проф. Николай Овчаров.

След това нивото на академизъм рязко ще падне, защото на Стола на богатството ще се появи рапъра 100 Кила.

Отборът на знаменитостите се допълва и от непредвидимата Милица Гладнишка. Звездната компания е чудесна основа Билалов да покаже най-силното си качество. А именно – че намира общ език със всеки играч, независимо от знанията, с които се включва в играта.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?