Home » КЛЮКАРНИК » Българинът Даниел Георгиев е най-красивият мъж в СВЕТА!
Българинът Даниел Георгиев

Българинът Даниел Георгиев е най-красивият мъж в СВЕТА!

Българинът Даниел Георгиев спечели титлата „Мистър Свят“ 2019 г. като той е първият, който е печелил короната на подобен световен форум.

Финалът на конкурса се проведе в четвъртък вечерта в Сан Хуан, Филипини.

Дани успява да надвие 30 финалисти от всички краища на света. Той наследи златната корона от миналогодишния победител Као Суан Тай от Виетнам. След като спечели титлата, Георгиев ще стане посланик на образованието по целия свят, разбра Ко4.

За да достигне до почетната стълбичка, на Даниел му се налага да премине през редица предварителни състезания и подготовка.

Българинът прие изключително емоционално изненадващата победа.

„Идвам от малка страна – 7 милиона. Само Манила е 14 милиона. Значи два пъти по-голяма от България. Хората в родната ми страна не вярват в себе си. Затова бих искал да ги вдъхновя да повярват, защото, ако вярваш в себе си, можеш да постигнеш всичко“, сподели той секунди след коронясването.

Мистър Свят 2019
На второ място след нашенеца се нарежда претендентът от Бразилия Жан Филип Витор Силва, на трето Юржак Якуб от Чехия, а на четвърто Джон Пол Окат от Филипините.

Георгиев е известен с модните си дефилета за италианските гиганти „Долче и Габана“ и „Армани.

Конкурс мистър святПървият му сблъсък с котешката пътека е през 2014 г., когато започва работа в една от големите модни агенции у нас. Същевременно с моделството Даниел се занимава с пиар и организиране на събития. Роден е в София на 3 март 1994 г. Учи в Търговско-банковата гимназия, а по-късно продължава образованието си в УНСС. В профилите в мрежата обявява, че е необвързан, съобщава „България Днес“.

Конкурсът се провежда всяка година, като на него се избира най-красивият мъж на планетата.

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?