img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Българка развенча заблудите за турските мъже

Българка развенча заблудите за турските мъже

/
/
/
762 Views
loading...

Вече ви разказахме за жените в Турция и какви са митовете за тях. Ето и разказ за мъжете там през погледа на българската блогърка Ирина Василева, която споделя наблюденията си и също развенчава някои заблуди за тях.

„Дайте да обсъдим младите мъже там…

Ще опиша само за наблюденията си за абсолютно обикновените момчета, които може да срещнете по улиците, в кафенета, подлези и др. Тук няма да споменавам турските „мачовци“, макар в Истанбул те да са в огромни количества.

Моите наблюдения са, че това е съвсем отделна категория мъже, най-често вече и не много млади …

Така че, да започнем разбира се с външността. Не мога да кажа, че младите турци са красиви … Въпреки, че определено могат да се нарекат забележителни: тъмни очи и коса и някакъв вътрешен плам. Знам, че има любители на този вид външен вид, следователно въпросът красиви или не е достатъчно спорен.

Но фактът, че младите хора в Истанбул се грижат за себе си и се обличат много стилно, не може да бъде отречен. И това се възприема като норма.

Подстригването най-често е с дълъг бретон. Е,и брадата е доста често срещано явление. При дрехите се предпочитат тесни джинси и тениски.

Такова внимание към външния им вид е изключително, те са модерни, фини и дори загърбват типично балканското и за нас излъчване.

Там така е прието. Младият човек трябва винаги да изглежда на 100 процента издокаран!

Ще развненчая и друг мит. Много хора погрешно вярват, че всички турци са нахални и прилепчиви спрямо жените… Всъщност, това е далеч от истината. Ще срещнете натрапчив начин на общуване само когато имате работа с търговци, викачи пред заведения, а ако нямате късмет – тогава и с „турските мачовци“.

Като цяло младите хора в Истанбул се държат доста скромно, но винаги са готови да помогнат, ако поискате помощ. Отличителна черта е силно изразеното жестикулиране и доста високите децибели на говорене, особено ако се обсъжда нещо емоционално. Като цяло, когато турските мъже общуват помежду си, то често е шумно, привлича вниманието. При разговори с момичета, напротив, те са много сдържани, дори скромни.“

Източник: pochivka.blitz.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!