Горещи новини

Български тираджия от Испания насмете управляващите: Как ще ме върнеш в България, бе Бойко?!! Виж какво значи европейско село (ВИДЕО)

Български тираджия от Испания насмете управляващите

Ивайло Тончев е български тираджия, който работи в Испания от години.

Той за кратко стана известен във Фейсбук, след като публикува критично видео, с което се обръща към премиера Бойко Борисов по повод заявлението му в Дарик радио преди години, че ще върне българите обратно в страната.

Видеото получи хиляди реакции и над 230 хил. гледания в социалната мрежа! Забележете, че шофьора дава за пример едно германско село, което се казва Grez Hausen, близо до Кобленц, показва какъв е живота там, всички нормални условия, които са им осигурили и които би трябвало да има в една европейска държава, възмущава се на всичко, което липсва у нас…

Мъжът е заснел всичко в един обикновен и най-вече спокоен, сигурен за него работен ден: алеите, зелените площи, тротоарите, кръстовищата, пътните маркировки, безупречния асфалт…и още какво ли не. Дава за пример още отношенията между хората и сравнява тези с България!

Да не говорим за заплати, качество на живот, сигурността, която лъха отвсякъде и т.н…

Голямо Евала на такива българи, дръзнали да кажат истината в лицето на управниците! Дори и малките деца вече са прозрели, виждат и казват, че царя е гол и…нещо повече!

Но стига сме досаждали с приказки. Изгледайте клипчето, което се казва „Кога ще се върнем в Бг …“ – директно от източника, за да си направите изводите сами.

Източник: Опознай България

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Български тираджия от Испания насмете управляващите: Как ще ме върнеш в България, бе Бойко?!! Виж какво значи европейско село (ВИДЕО)"

Какво мислите?