Горещи новини

Валерия на Евгени: Ще се задавите с отровата срещу мен

Valeriq na Evgeni: Shte se zadavite s otrovata sreshty men

Победителката от втория сезон на „Ергенът“, която и до днес е в любовна авантюра с Евгени Генчев, побесня в социалните мрежи и нареди хейтърите. Тя не издържа на обидите, които са по повод ангажираността й към животните и че ги поставя преди хората. 

Тя рядко си позволява да отговаря на такива провокации, но чашата й този път преля и тя избухна доста мощно в профилите си в социалните мрежи.

„Ще вземете да се задавите с отровата, която бълвате някой ден!  Много ви е яд, че младо момиче има кауза! Аман от разбирачи, които само обясняват кой гладува, но веднъж няма да нахранят бездомен човек!“, пише тя.

Тя пояснява, че рядко има подобни включвания, но понякога просто я сърбят пръстите да отговори на сипещите срещу нея хапливи коментари.

Тя е отявлен защитник на четириногите, но по този начин тя неведнъж е наранявала близките си, казвайки, че предпочита компанията на животните пред тази на хората. Тези действия на защитничката на животните обаче дразнят доста хора и срещу нея се сипят жлъчни коментари./show.blitz.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Валерия на Евгени: Ще се задавите с отровата срещу мен"

Какво мислите?