Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Ванга: До половин век комунизмът ще властва навсякъде!
Ванга: До половин век комунизмът ще властва навсякъде!

Ванга: До половин век комунизмът ще властва навсякъде!

Българската пророчица Баба Ванга, наричана „Нострадамус от Балканите”, макар да напусна този свят през 1996 г. на 85-годишна възраст, приживе остави множество предсказания, които са валидни чак до LI век (51-ви).

Наскоро престижното американско издание „Ню Йорк Поуст“ направи щателно проучване и събра в публикация всички онези пророчества, които предстои да се сбъднат в близките години.

Името на Ванга все още се произнася с уважение от астролози и страхопочитание от теоретиците на конспирацията, защото тя единствена в целия свят успя да предскаже най-драматичните събития на нашето време: терористичните атаки срещу Кулите близнаци в Ню Йорк от 9 септември 2001 г., появата на „Ислямска държава” и дори „Брекзит”. Затова чуждестранните изследователи на нейните свръхестествени заложби са напълно убедени, че заветите, които ни е оставила преди смъртта си, със сигурност ще ни застигнат.

Според Ванга между 2025 и 2028 г. най-после ще бъде генерално решен проблемът с недостига на храна по света и ще бъде намерено ефикасно решение за справяне с глада.

В публикацията на „Ню Йорк Поуст” се казва, че българската пророчица е предрекла, че между 2033 и 2045 г. ще се случат три важни неща.

Първото от тях е, че ледовете на полярните шапки ще се разтопят и нивото на световния океан ще се вдигне. Второто явление, което тя предрича и то вече се наблюдава, е, че ислямът ще доминира в Европа и мюсюлманите ще бъдат политическият елит. Третото гласи, че световната икономиката ще е във възход.

Между 2072 г. и 2086 г. в света ще господства безкласово комунистическо общество. По същото време земната природа ще започне да се възстановява от индустриалното замърсяване, предсказва ясновидката от Рупите. Между 2170 г. и 2256 г. земните колонии, изградени на Марс, ще укрепнат и ще се сдобият с ядрено оръжие. Марсианските колонизатори ще поискат да станат независими от Земята и със собствено управление.

По същото време на нашата планета ще бъде изграден първият автономен подводен град. Отново тогава, в търсене на извънземен живот, ще се натъкнем на „нещо ужасяващо”, което Ванга не пожелава да разкрие до последния си дъх.

Между 2262 г. и 2304 г. ще можем да осъществяваме пътувания във времето, доверява тя. През същия период ще осъществим и контакт с извънземни и ще разкрием важни вселенски тайни. След 2341 г. серия природни катаклизми, причинени от човека, ще засегнат планетата. До 3797 г. Земята ще стане необитаема и хората ще търсят спасение в друга слънчева система.

От 4302 г. до 4674 г. човекът ще достигне до ниво на развитие, в което може да комуникира с Бог.  Хората ще открият и тайната на безсмъртието, и лек за всички болести. Ще забравят злото и омразата. Броят на хората, които живеят на различни планети, ще е около 340 милиарда. Според „Ню Йорк Поуст” Ванга е предсказала още, че през 5079 г. ще настъпи краят на Вселената, пише Ретро.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?