img
Home / СВЯТ / Ванга: Тръмп се разболява, готвят атентат срещу Путин!

Ванга: Тръмп се разболява, готвят атентат срещу Путин!

/
/
/
758 Views

Британските издания „Сън“ и „Дейли Мирър“ стреснаха почитателите на Тръмп и Путин със зловещи заплахи, позовавайки се на Ванга.

След като обстойно обясняват, че българската пророчица няма равна в предсказанията, таблоидите ѝ приписват и конкретни прогнози за следващата 2019 г. Според тях догодина ще има опит за убийство на руския президент, като заплахата ще дойде от собствения му екип. От таблоидите обаче не уточняват дали Путин ще загине при покушението. Идната година ще бъде последна за Доналд Тръмп в Белия дом, пише „Сън“, позовавайки се отново на Ванга.

Американският президент щял да напусне поста си заради мистериозно заболяване, разбра КОЧ.

Той вече има проблеми със слуха, налива масло в огъня таблоидът. Предполага се, че Ванга е предсказала Брекзит, атентата на кулите близнаци, както и „възхода“ на „Ислямска държава“, обясняват от изданието на всички, които имат съмнения, че на Путин и Тръмп може да им се размине. Според „Дейли Мирър“ нашата пророчица предвидила, че през следващите 12 месеца се очаква икономически колапс в Европа.

Малко преди да почине, пророчицата споделя, че през 2164 г. според нея животните ще се превърнат в получовек, а през 2288 г. пътуването във времето ще стане възможно, продължава „Дейли Мирър“.

И обяснява, че според сляпата пророчица светът ще свърши през 5079. Въпреки че не е подробно описано как точно ще се случи това, 85% от нейните предсказания се оказват верни, уверяват от таблоида. И продължават с предсказанията, които уж Ванга е направила приживе. Според тях мегацунами ще заличи части от Азия, а огромен метеорит ще падне в Русия. Засега обаче британските таблоиди не са разтълкували никакво прогноза на родната пророчица за Брекзит.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook