img
Home / КЛЮКАРНИК / Вдовицата на Георги Илиев – Мая Илиева има в гардероба си рокли за 1 млн. лева

Вдовицата на Георги Илиев – Мая Илиева има в гардероба си рокли за 1 млн. лева

/
/
/
1931 Views

Вдовицата на Георги Илиев – Мая Илиева, няма една българска дреха в гардероба си, разбра КОЧ.


Маркови рокли, поли, кожени якета и палта за близо 1 млн. лева къта в гардероба си ексцентричната Мая Илиева – една от най-известните вдовици на гръмнати наркобосове у нас – пише в. „Уикенд“. Вдовицата на застреляния Георги Илиев има гардероб, на който може да завиди и холивудска звезда – отбелязва изданието.

Макар че е израснала в панелка в соцвреме, Мая Илиева имала уникалния усет за стилно обличане, без това да ѝ е диктувано от професионалист. Вече 13 години вдовицата летяла почти всеки месец до Милано, Лондон или Париж, където от бутикови и маркови магазини се сдобивала с дрехи последен писък на модата.

Не е тайна, че роклите са любимите одежди на красавицата, и именно афинитетът ѝ към черния цвят създаде прякора ѝ Черната вдовица. В гардероба си тя кътала над 300 луксозни модела рокли – всичките до един на популярни дизайнери от цял свят. Мая Илиева не крие, че дрехите, която я впечатляват най-много са така модерните в последно време дизайнери от Япония и Южна Корея.
Дрехите на вдовицата възлизали на 1 млн. лева, като имала рокли за над 10 хил. лева.

Дни преди Коледа Мая Илиева щяла да отлети до Париж, където щяла да добави още няколко бижута към гардероба си, с които смятала да блесне по време на новогодишните празници.

razkritia.com

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook