img
Home / КЛЮКАРНИК / Веселин Плачков крие криминално досие: Актьорът съден за побой

Веселин Плачков крие криминално досие: Актьорът съден за побой

/
/
/
186 Views

Звездата от „Пътят на честта“ Веселин Плачков има криминално досие досущ като героя си, научи ko4

Екранният Киро Християнина разкри, че е бил подвеждан под съдебна отговорност, но не за дребни престъпления, а за физическо посегателство. Кирливите ризи на актьора станаха достояние на цяла България по време на участието му във ВИП Брадър миналата година.

В риалити формата Весо призна, че има дела за побой, след като се зарече, че ще „прегризе гърлото“ на гримьора Валентин Кулагин. Плачков бил непоправим хулиган още от дете. Заради конфликтното си поведение се наложило да мени 6 училища, докато завърши средно образование.

Първо учили в елитната гимназия по строителство и архитектура в Плевен. Заради системни отсъствия обаче го изключили още на втората година и той продължив в механотехникума. И там не издържал дълго и попаднал в техникума по ядрена енергетика в Белене. Последвали още 3 премествания заради неизвинени отсъствия.

Единственият предмет, който харесвал, бил историята. Може би не е случайно, че именно той изигра образа на Васил Левски. Образ, който го нареди сред звездите на бранша у нас. Мнозина в арт гилдията обаче скочиха срещу него заради криминалното му минало и татуировките по тялото му.

Към днешна дата Плачков няма нищо общо с образа си на лошо момче, защото е семеен и щастлив с певицата Мариана Попова и общата им дъщеря. От преишните си връзки двамата имат по още едно момиченце. Съвсем скоро Плачков смята да се венчае за любимата си по стар тракийски обичай, предават от Ретро.

Хотарена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!