img
Home / КЛЮКАРНИК / Вижте историята на Филип, който стана Анджелина и е най-младият трансджендър в България! (снимки)

Вижте историята на Филип, който стана Анджелина и е най-младият трансджендър в България! (снимки)

/
/
/
900 Views

Най-младият трансджендър в България се казва Анджелина и е от Кюстендил. Ражда се през 1998 година като Филип Димитров.

Мечтата му да стане жена се проявява в ранните му тийнейджърски години. Тогава започва да се събира с приятелки на сестра си и от тях придобива женски маниери, както и различен начин на мислене. Филип имал всичко, липсвало му само женско тяло, споделя новоизлюпената Анджелина-Анджи преди време. От 16-годишен младежът постепенно започва да се превръща в жена.

Филип който стана АнджелинаПърво си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи.

За да се превърне в момиче, му помагат и по-женските черти на лицето му. На 18 г. с позволението на семейството си Филип се подлага на 3 операции за смяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца на болки става истинско момиче.

„Не ме болеше, чувството е такова, както майката, като ражда, усеща болката, сякаш от мен излизаше ново тяло“, откровеничи Филип-Анджелина. След по-малко от месец новоизлюпеното момиче се връща към нормалния начин на живот. Днес Филип-Анджелина няма нито един белег от предишния си живот. За мечтата си да стане истинска жена професионалните хирурзи напълно отстраняват половия му член и му слагат бюст.

Най-младият трансджендър в БългарияЧесто пъти Анджи е сравнявана с Николета Лозанова, а приликата между известната плеймейтка и кюстендилката е фамозна.

В родния си град Филип е добре познат, а местните са свикнали с двойствената му природа и вече не им прави впечатление. Въпреки че става жена, Филип-Анджелина не може да има деца и е напълно наясно с това. „Достатъчно ми е да съблека дрехите и да видя женското си тяло и това ми харесва“, казва 19-годишното момиче. За Анджи гневните хомофобски изблици в социалните мрежи са нещо нормално и тривиално, а джендърът отдавна е свикнал с тях и не обръща особено внимание. Напротив!

Момчето, станало момиче, не спира да качва изключително провокативни снимки, като на някои от тях дори позира гола. За недоброжелателите си джендърът казва:

Мъж двойн ик на Николета Лозанова„По-добре да си в устата на хората, отколкото в краката им“.

За поддръжката на женствеността си Филип споделя, че е трудно да се постигне, но му е приятно да го прави и му доставя удоволствие. Филип завършва трансформацията си със смяна на личната си карта, където, за да получи легитимен документ, било нужно документ на хирурга, потвърждаващ промяната на пола. Именно след трансформацията Анджи придобива сериозно самочувствие в кожата си на жена и без свян залива социалните мрежи с новите си апетитни женски форми.

Филип който стана АнджелинаОбича да позира без дрехи, а натрапчиво сексуалните й снимки гневят потребители в социалните мрежи. Много от фотосите на джендъра са напълно нецензурни и не оставят много на фантазията на мъжете. Анджи демонстрира изключително луксозен живот, като няколко пъти посещава Дубай, където разточително релаксира. Името на момчето, станало момиче, неведнъж е било забърквано в любовни афери с богати бизнесмени от Кюстендил, а откакто е жена, мъжкият интерес към него не стихва. Отскоро тя се радва на пълноценна връзка и въпреки че приятелят й е сериозен, тя категорично не желае да разкрие самоличността му.

Бившият Филип не се осланя само на красотата си, а държи много на образованието си. След като завършва Природо-математическата гимназия в Кюстендил, тя записва следването си в Техническия университет в София, където е студентка първа година./Ko4.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook