img
Home / КЛЮКАРНИК / Вижте какво разплака емигранта Симеон от „Фермата“!

Вижте какво разплака емигранта Симеон от „Фермата“!

/
/
/
748 Views

Драматичната история на земята, на която се снима риалитито „Фермата“, не остави равнодушен нито един от участниците в новия сезон на шоуто.

Легендата за дядо Петко, който заедно със синовете си стопанисвал фермата си, преди те да го оставят сам и да заминат за чужбина и големия град, се отрази най-емоционално на емигранта Симеон. Младото момче от Козлодуй реши да сподели личната си съдба със съфермерките си Милена и Христина по доста оригинален начин – като приказка.

Секссимволът на стопанството разказа как навремето четири семейства живеели заедно в обща къща и всичко вървяло добре до момента, в който три от фамилиите взели решението да напуснат общия дом.

В него останало да живее само най-възрастното семейство, точно както в историята на дядо Петко. Симеон сравни съдбата на стопанина с тази на собствената си баба, която след смъртта на дядо му живее сама в огромна къща, защото децата й са избягали в чужбина. Мечтата на любимата баба на Симеон, реди да си отиде от този свят, е отново да види всичките си наследници заедно, а желанието на внука й е да я осъществи.

Емигрантът във Франция се обърна чрез личната си камера и към роднините си. Той ги помоли поне веднъж да се съберат на някой празник в родния им дом.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!