Home » ЗА ДАМИТЕ » Вижте как изглежда днес най-красивото момиче в света (много снимки)
Вижте как изглежда днес най-красивото момиче

Вижте как изглежда днес най-красивото момиче в света (много снимки)

Само преди 5 години френският модел Тилан Блондо си спечели титлата най-красиво момиче в света.

Но момиченцето порасна и се разхубави още повече. Оказва се, че навремето Vogue е трябвало да се бори с адвокат за правото да разпространява снимките на детето. За никой не е тайна, че използването на деца като модели е доста сериозна вещ.
На тази малка красавица още от пеленаче й е било писано да се къпе в лъчите на славата, ако не своята, то поне на тази на родителите си.

Татко й е футболистът Патрик Блондо, а мама е актрисата и телевизионна водеща Вероника Лубри.

На момичето й провървяло с гените. И двамата й родители са красавци.  


Затова въобще не е учудващо, че момиченцето пораснало толкова очарователно.  

Без да губим повече време, ето така изглежда детето, което преди 5 години бе назовано от медиите за най-красивото в света.  


Тилан Блондо била заведена в модната агенция съвсем малка.Тя била само на 4 годинки, но вече разхождала дрешките на Жан-Пол Готие.През 2011 година, когато момичето заснело доста откровена фотосеия за Vogue, избухна скандал. Всички искаха да знаят отговора: може ли дете да се показва по този начин?  Така майката на Тилан обясни нещата: „Единственото, което ме удиви по време на сесията, бе това, че Тилан носеше колие на стойност 3 милиона евро. Повярвайте ми, животът й е прекрасен. Всичко, което се вижда на снимките, е добре измислен образ, създаден от специалистите за няколко снимки. Тя не живее така в реалния живот“.


Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?