Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Вижте как изглежда тайната дъщеря на Годжи
Вижте как изглежда тайната дъщеря на Годжи (видео)

Вижте как изглежда тайната дъщеря на Годжи

Известно е, че Годжи не е от популярните личности, които говорят открито за личния си живот. Всъщност, той никога не споделя за връзките си и не показва в социалните мрежи какви ги върши през свободното си време.

Този път обаче музикантът направи изключение, като сподели кратко видео как дъщеря му Цвета, която се роди през 2017 г., пее.

По всичко личи, че момиченцето, което носи името на баба си, е наследило таланта на звездния си татко. Тя показва страхотен талант и несъмнено пее вярно, а кой знае – може и съвсем скоро да направи дует с Годжи.

Цвета е трето дете за басиста на Ку-Ку бенд, той има двама сина, Волен и Цветомил от бившата си съпруга Даниела. И двамата са тръгнали по пътя на музиката, не бихме се учудили, ако и единствената му дъщеря поеме по него.

Майка на Цвети е годеницата на Годжи – Надежда, която е с цели 20 г. по-млада от музиканта и се говори, че не среща одобрението на синовете му.

Басистът и изгората му са заедно от няколко години, но за съжаление живеят в различни градове. Въпреки това обаче Годжи не пропускал възможност да бъдат заедно във всяка свободна минута.

Източник: Уомън.бг

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?