img
Home / KO4 STORY / Вижте как 270-килограмовият Самуил от Русе успя да свали 150 кг. за 1 година (СНИМКИ)

Вижте как 270-килограмовият Самуил от Русе успя да свали 150 кг. за 1 година (СНИМКИ)

/
/
/
1354 Views

Самуил от Русе миналото лято беше на 20 години и тежеше 270 кг. Сега е на 21 и тежи 120 – със 150 кг по-малко! Как започна всичко?

На 16 юли 2017 г. с емоционален пост във Фейсбук, майката на Самуил Александров потърси помощ за 270-килограмовия си син. „Той е на 20 години… И тежи 270 кг!… И е моят син… Моята болка, моята обич, моят срам???“.

270-килограмовият Самуил от РусеПо-нататък Руслина Александрова заяви, че той „не е станал такъв в резултат на разгулен живот, а носи своя кръст откакто се помни, заедно с други съпътстващи заболявания от дете“. Оказа се, че Самуил страда от метаболитен синдром, за справяне с който в България няма достъпен и работещ метод. В резултат на това синът й живее в кошмара на безплодна борба със собственото си тяло. Какво се случва година по-късно? На 1 септември 2018 г.

Самуил публикува Фейсбук статус, с който смайва приятелите си.

Той заявява, че за малко повече от година е свалил 150 килограма, а думите му са подкрепени със снимка. Само за няколко часа постът се превръща в истинска сензация и предизвиква стотици реакции – коя от друга по-одобрителна. Самуил е създал и страница във фейсбук – „Моето 300-килограмово тяло„, където описва своята история.

Как Самуил отслабна със 150 кгНеговата история е истинско вдъхновение за всички хора с наднормено тегло. Самуил доказва, че с упоритост всичко може да се постигне!

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook