Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Вижте най-татуираната българка с над 100 рисунки по тялото (СНИМКИ)
най-татуираната българка

Вижте най-татуираната българка с над 100 рисунки по тялото (СНИМКИ)

Поли Бобева е на 29 години от Разград. Тя е българката с най-много татуировки по тялото си и една от най-желаните мацки.

Работи в агенция за недвижими имоти, но в свободното си време се отдава на хобито си да татуира. Пред „България Днес“ Поли маха всички задръжки и говори без притеснение за татуировките си и манията си по тях.

– Поли, кой те запали по татуировките?

– Баща ми е бил художник, мир на праха му. Аз съм прихванала това да рисувам още от малка. Започнах с картини, плакати и стигнах до стенописи. Тогава още нямаше такава мания по татуировките, нямаше и необходимите материали за правенето на татуси. Едва след 25-ата ми годишнина се запалих да правя татуировки. А изкуството рисуване никой не го отразява у нас. Правила съм си сама изложби и съм продавала картини за по 5 лева. Докато при татуировките е хем скандално, хем модерно. Почнах да се уча върху себе си. Всичко, което е по краката ми отпред и отзад, самичка съм си правила. Самоука съм и затова съм така нашарена – впоследствие започнах да се правя по ръце, по корем, по гърди. До момента няма легално училище за татуисти в България.

– Колко татуировки имаш на тялото си?

– Първата си татуировка направих в студио и тогава бях на 16. Трудно е да се преброят колко са точно, страшно много са. По-лесно ми е да кажа къде нямам, отколкото къде имам по тялото си. Засега „чист“ ми е единствено гърбът, защото там сама не мога да се докопам. Иначе на бедрата, на пръстите, на дупето, на интимните части, на зърната – всичко ми е татуирано. Със сигурност общо са над 100, но това е относително, тъй като някои надписи са част от по-голяма композиция. Имам и 20 пиърсинга, за жалост няма повече места, на които мога да си сложа. Имам на зърната, между гърдите, на пъпа, на езика, над зъбите, на интимните части, на носа, на бузите… Свикнала съм с тях и не ми е дискомфортно.

– Не те ли боли, когато си правиш татуси или пиърсинги?

– Разбира се, че е болезнено. За тези, които се стряскат, има упойки. Но те хващат само на лигавица. Най-болезнено е да се постави пиърсинг на зърната.

– А безопасно ли е цялото това мастило по тялото?

– Има татуисти, които рисуват с много евтино мастило, вкарано от китайския пазар. Пигментът е грозен, а освен това е опасно. Някои тарикати купуват дори мастило от книжарницата, което може да бъде много вредно, защото е токсично. Аз не работя като татуист, просто имам нужда да рисувам и този занаят ми е само една тръпка.

– Какво символизират твоите татуировки?

– Абсолютно всичките татуировки по тялото ми са нещо, свързано с моя живот. Която и да погледна, веднага я свързвам с определен човек. Нарисувала съм си символи. Имам само един ръкав, който не е мой. Направих го от естестическа гледна точка да е красив, за да не ме мислят, че съм някоя излязла от пандиза.

– Кое е най-нестандартното място, на което си правила татуировка?

– Навсякъде съм татуирала, няма място, което да не съм. Рисувала съм по лица. На брат ми и на едно бивше гадже им татуирах мъжките джунджурии долу. Но аз нямам амбиции да се развивам в тази област. Правя го единствено за да съм на ниво за себе си. Тази мания е доживот. Всеки, който дойде да си направи нещо дребно, после винаги се връща за още татуировки.

– Татуирала ли си известни личности?

– Имало е футболисти, рапъри, танцьори, диджеи. От 2-3 години татуирам само близки и приятели. Аз пари от това не изкарвам. Вземам им само толкова, колкото съм вложила като материали за татуса.

– Фенка ли си на футболистите от „Лудогорец“?

– Те ми дължат пари от клуба. Давали сме им квартири, а не са си плащали комисионата. Аз съм им много обидена на футболистите. Преди бях фенка на „Лудогорец“, но в последно време се самозабравиха и вече не им гледам мачовете.

– Имаш ли си гадже?

– Аз съм разведена. Нямам приятел.

– Видът ти е предизвикателен, получаваш ли често неприлични предложения?

– Получавам всякакви предложения от различни хора. На повечето мъже съм им интересна, но явно е нормално това, споделя Поли за „България днес“

Поли е много разкрепостена

Признава, че почти няма място за нови татуси

Дори дупето й е татуирано

Бобева има и 20 пиърсинга по тялото
Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?