Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Вижте тайното имение на Плевнелиев, където завел Деси СНИМКА
Вижте тайното имение на Плевнелиев, където завел Деси СНИМКА
Вижте тайното имение на Плевнелиев, където завел Деси СНИМКА

Вижте тайното имение на Плевнелиев, където завел Деси СНИМКА

„Бомба е паднала“ е огромния луксозен комплекс в края на разложкото село Баня, в който доскоро се покриваше от любопитни очи бившият президент Росен Плевнелиев.

Допреди най-богатият държавен глава да продаде имота преди година, мястото било денонощно охранявано и с жива сила, и с камери, но след смяната на собствеността цялата охранителна система е демонтирана, видя на място екип на „Ретро“.

Райското кътче се намира на изхода на село Баня в посока Банско, на един хвърлей от пътя. Местността се нарича Камено, но само по документи – за местните е известно като Квартала на богатите. И има защо… „Всичките тези къщи, целото това беше на президента. На онзи, дето ходи със синоптичка. Плевенлиев /Плевнелиев – б.р./, нали се сещате. Преди, като беше още президент, всяка Нова година идваше тук да я посреща, задължително, но после продаде къщата…“, разправят жители на Баня.

Вижте тайното имение на Плевнелиев, където завел Деси СНИМКА

 

Преди години Росен се е разделил с луксозното имение. Разпродал го на неколцина близки нему люде, но специално най-хубавата къща, в която той отсядал, преминала във владение на един от най-известните бизнесмени в туроператорския и хотелиерския бизнес Йордан Христов.

В затворения комплекс всички сгради са във възрожденски стил – с огромни греди, типични за подобни постройки. Двуетажни са, като на първия етаж са всекидневните с кухня, трапезария, а на втория са разположени спални помещения. От верандата се открива огромен двор с размери на малко футболно игрище.

Последният път, в който се отбил до селото, Плевнелиев бил с новата си съпруга Деси Банова. Тъй като в комплекса му няма басейн, а и както казват местните – понеже „плейбой го раздавал“, завел синоптичката да се пличка в минералната вода на отстоящия на не повече от 500 м 4-звезден хотел „Хот Спрингс“, в който и Корнелия Нинова „удави“ в лукс депутатите си в началото на седмицата.
Източник: Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?