Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Виктор Стоянов: Вече не съм ерген
Виктор Стоянов: Вече не съм ерген

Виктор Стоянов: Вече не съм ерген

Нашумелият с участието си в предаването „Ергенът“ Виктор Стоянов обяви, че вече не е сам и има половинка в живота. Тази седмица той е ежедневен гост-коментатор в „Преди обед“ по БТВ.

„На този етап вече не е ерген ергенът. Псевдонимът може би ще си запазя завинаги, но официално не съм ерген. Дамата, с която съм в момента, е едно невероятно момиче, което ме вдъхновява и подкрепя ежедневно. Именно това е и една от основните причини аз да се привържа и да изпитам тези чувства, които изпитвам в момента към нея.

Видях много качества, които не се срещат днес често. Поне аз в моето ежедневие не мога. Отдаденост, целеустременост, интелигентност, желание за развитие. Въобще неща, които за момиче на нейната възраст са доста редки. Може би аз не ги срещам често, заради външния си вид, привличам друг аудитория дами, с други интереси. Нагледал съм се.

Жени, които може би гледат на мъжа до тях като един вид инвестиция, или един вид все едно взимат апартамент под наем. Взимат едно хубаво жилище, което да ги подслони, да ги пази и едва ли не да не му мислят за външните фактори, без особена амбиция. Жени, чиито приоритет са това как изглеждат, къде ще отидат днес“, разказа той.

„Това хубаво нещо ми се случи след „Ергенът“. В началото имах известни съмнения, бях мнителен, не успях много да се отпусна. Но то се доказа във времето, в различни ситуации, в които попадахме, тя показа невероятна издръжливост и много силни нерви.

Ситуацията беше такава, че тя трябваше да се примири със всичко случващо се около мен и дори за момент не ми натежа нейната компания. Напротив – тя беше през цялото време до мен“, сподели още Стоянов.

Той бе поканен да гостува в студиото с половинката си и обеща да го обсъди с нея и тогава да даде отговор.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook