Горещи новини

Владо Михайлов проговори за отношенията с жена си, разкри най-голямата си болка

Vlado Mihailov izpoved

Владимир Михайлов повдигна завесата на личния си живот. Актьорът разкри какви са отношенията със съпругата му Миша пред Деси Банова по Нова ТВ. 

„Голямата любов много ти помага. Вдъхновява те по един различен начин. Освен това човекът до теб във времето ти става рамо. Аз съм така с моята съпруга. Знам, че тя би ме подкрепила винаги във важните неща и винаги би ми казала, ако някой проект не е точното нещо за мен“, споделя артистът.

Двамата са много често заедно. Освен че отглеждат трите си деца, Владо и Миша и работят на едно място. Двамата свирят в една и съща група и са почти неотлъчно един до друг.

„Да работиш с близкия си човек е много интересен експеримент“, допълва Михайлов.

Екранният Денис Топал от хитовия сериал „Братя“ сподели и за най-голямата болка в живота си, след която изпада в тежка депресия. Денят, в който баща му си отива от този свят, съсипва до неузнаваемо актьора.

„Трябваше да съм на снимки същата сутрин. Оказа се, че локацията, на която трябваше да се случи това, не беше налична и това беше като една милостиня, защото аз не бях в състояние да си кажа името.

Болката може да те вдъхнови, но може и да те блокира. След време разбрах, че съм бил в много тежка депресия и не съм бил адекватен. Добре е човек да е зает, да се чувства полезен, да минава времето“, изповядва се Михайлов.

BGDNES

Твоят коментар

Be the first to comment on "Владо Михайлов проговори за отношенията с жена си, разкри най-голямата си болка"

Какво мислите?