Home » БЪЛГАРИЯ » Властта раздаде 118 млн. бонуси на държавните чиновници за „добре свършена работа“!
Властта раздаде 118 млн. бонуси на държавните чиновници

Властта раздаде 118 млн. бонуси на държавните чиновници за „добре свършена работа“!

Правителството е раздало 118 мл. лв. бонуси в края на годината на държавната администрация „за добре свършената работа“, възмутиха се от БСП на базата на справки, получени от отделните ведомства.

Награждават се тези, които не работят, правят издънки и ни карат да се срамуваме, обобщи зам.-шефът на ПГ на левицата Драгомир Стойнев.

Министерството на правосъдието оценява двамата избягали затворници на 1,1 млн. лв., а Агенцията по вписванията, която блокира държавата и станахме за смях, там бонусите са 1,275 млн. лв., каза Стойнев.

Финансовото министерство си е раздало близо 43 млн. лв., а социалното – 13 млн. лв., допълни соц-депутатът. На Летище София, където всеки може да си влиза и излиза, а Гранична полиция да събира пътниците от кафенетата, са си раздали 1 465 000 лв. бонуси, продължи се Стойнев.

Социалистите атакуваха и Красимир Каракачанов заради изхранването на армията. По думите на члена на ИБ на БСП – Атанас Зафиров, сагата започва още от 2015 г. с приключването на обществената поръчка, но през 2016 г. законът бе променен и е недопустим начинът, по който става това, коментира Зафиров по повод даването на пари на ръка на войниците и офицерите.

Източник: Канал 3

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?