img
Home / БЪЛГАРИЯ / Властта раздаде 118 млн. бонуси на държавните чиновници за „добре свършена работа“!

Властта раздаде 118 млн. бонуси на държавните чиновници за „добре свършена работа“!

/
/
/
2418 Views

Правителството е раздало 118 мл. лв. бонуси в края на годината на държавната администрация „за добре свършената работа“, възмутиха се от БСП на базата на справки, получени от отделните ведомства.

Награждават се тези, които не работят, правят издънки и ни карат да се срамуваме, обобщи зам.-шефът на ПГ на левицата Драгомир Стойнев.

Министерството на правосъдието оценява двамата избягали затворници на 1,1 млн. лв., а Агенцията по вписванията, която блокира държавата и станахме за смях, там бонусите са 1,275 млн. лв., каза Стойнев.

Финансовото министерство си е раздало близо 43 млн. лв., а социалното – 13 млн. лв., допълни соц-депутатът. На Летище София, където всеки може да си влиза и излиза, а Гранична полиция да събира пътниците от кафенетата, са си раздали 1 465 000 лв. бонуси, продължи се Стойнев.

Социалистите атакуваха и Красимир Каракачанов заради изхранването на армията. По думите на члена на ИБ на БСП – Атанас Зафиров, сагата започва още от 2015 г. с приключването на обществената поръчка, но през 2016 г. законът бе променен и е недопустим начинът, по който става това, коментира Зафиров по повод даването на пари на ръка на войниците и офицерите.

Източник: Канал 3

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook